AMSTERDAM - Frans en Mariska Bauer mogen dan drie zonen hebben, de populaire volkszanger sluit niet uit dat er in de toekomst meer kinderen komen. "Ik sta er niet negatief tegenover en sluit dan ook niets uit", zo zegt Bauer deze week in Privé.

Vooral Mariska zou graag meer kinderen willen, zo onthult de zanger in het weekblad. "We hebben het erg fijn met zijn vijven, maar Mariska heeft het er vaak over dat ze graag een dochter wil. Liever vandaag nog dan morgen."

Bauer weet alleen niet of het hem lukt om zijn vrouw een meisje te schenken. "Het punt is dat ik alleen jongens kan maken. Dan hebben we straks vier zonen en wil Mariska nog een kindje, net zolang tot we een meisje hebben."

Plannen

Bauer, die momenteel met zijn gezin van een vakantie in Gran Canaria geniet, heeft ook al nieuwe plannen voor de nabije toekomst. De zanger gaat vanaf september een comeback maken in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Hij werkt momenteel aan een Duitstalig album.

Binnenkort gaan ook de opnames van Bananasplit van start. Bauer presenteert het verborgen camera-programma, dat vanaf februari wekelijks te zien zal zijn bij de Tros.