AMSTERDAM - Victoria Koblenko wil absoluut geen relatie meer met een voetballer en ook niet met een Rus. "Ik ben zeker in de markt, maar niet voor een relatie", vertelt de presentatrice in FHM.

"Niet voor samenwonen en overhemden strijken. En ik wil zeker niet meer voor voetbalvrouw worden uitgemaakt, dat was toch wel het grootste nadeel. Nooit meer een Rus, en nooit meer een voetballer. Hoewel, voor Engelaar maak ik een uitzondering."

Koblenko siert deze maand de cover van de FHM en vertelt openhartig over haar relatie met de Russische voetballer Jevgeni Levtsjenko. "Een vrouw van een voetballer zijn is wel een killer voor je flirtage, of hoe noem je dat?", zegt ze.

Ontzag

"Mannen hebben zoveel ontzag voor een voetballer. Toen ik met Lev was, had ik veel minder sjans." Koblenko brak begin juli met 'Lev' en suggereerde in haar column in de Metro dat hij er een ander op nahield.

De 27-jarige Koblenko had vaker moeite met het mannenwereldje. "Mannen onderling, daar valt niet tussen te komen", klaagt ze. "Ik kreeg echt geen informatie. Dan wilde ik weten wie de grootste piemel van de ploeg had en dan zei hij dat dus echt niet."

De rossige actrice, die in horrorfilms als 'Doodeind' en 'Sl8n8' speelde, is op de voorkant van het mannenblad als pin-up te zien.