AMSTERDAM - Sienna Miller is weer vrijgezel. De 26-jarige actrice en haar getrouwde vriend Balthazar Getty (33) zijn alweer uit elkaar, zo melden Britse tabloids maandag. Getty, een Amerikaans acteur en olie-erfgenaam, zou weer terug zijn bij zijn vrouw.

Het is nog maar enkele weken geleden dat Miller en Getty voor het eerst samen gefotografeerd werden. De Britse kant The Sun plaatste foto's waarop de twee zoenend en knuffelend te zien waren. Dat zorgde voor ophef, aangezien Getty getrouwd is.

Kort nadat de foto's in de media waren verschenen verliet Getty zijn vrouw Rosetta voor de jonge Britse actrice. Maar kennelijk heeft de acteur toch spijt van die beslissing. Naar verluidt miste hij zijn echtgenote en vier kinderen en is hij teruggevlogen naar Los Angeles.

Onlangs genoten Miller en Getty nog van een korte vakantie aan de kust van Amalfi. Daarna bivakkeerde het stel een aantal dagen in New York.

Verdrietig

Miller, die naar verluidt haar vorige ex Rhys Ifans aan de kant zette voor Getty, zou erg verdrietig zijn over de relatiebreuk. Een bron meldt aan The Daily Mail dat ze continu smsjes stuurt naar Getty, om ervoor te zorgen dat hij van gedachten verandert.

'Sienna Miller vrijgezel'