NEW YORK - Popzangeres Madonna (49) heeft haar docufilm I Am Because We Are over Aids-wezen in Malawi zaterdag persoonlijk aan het Amerikaanse publiek voorgesteld.

De filmpresentatie vond plaats tijdens het Traverse City Filmfestival in Michigan, de staat waar Madonna werd geboren. De beginnend filmregisseuse ontmoette daar de oprichter van het festival, de cineast en schrijver Michael Moore.

"Deze film betekent zoveel voor me, op vele gronden. Het maken van deze film was een levensreis voor me. Het is prachtig dat ik mijn film kan laten zien op een plek die voor mij vertrouwd voelt", zei Madonna.

Guy Ritchie

Guy Ritchie was zaterdag nergens te bekennen tijdens de vertoning. Al enige tijd doen speculaties over een vermeende breuk tussen de twee de ronde, die beiden overigens ontkennen. De popster nam wel dochter Lourdes mee.

Cannes

I Am Because We Are ging in mei in première op het Filmfestival van Cannes. De zangeres heeft zelf een kind geadopteerd uit Malawi. De popdiva maakte in februari haar debuut als filmmaakster met de speelfilm Filth And Wisdom.

Madonna presenteert film