Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week de BN-Bikiniparade, Estelle's afscheidsbaby, dat Danielle haar huis wil houden, de Bauers een vierde willen, Nicolette van Dam te dom is en Linda's wel en wee op de camping-plee. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Bikini parade

Tout BN viert vakantie, en wij mogen meegenieten. Frans Bauer en gezin gaan al járen naar Gran Canaria. Nog altijd met de eigen appelmoes in de koffer. Na drie kids ziet Mariska er nog puik uit in bikini. Mooi slank, ook al zien we hier en daar een buikrolletje. Maar dat zal overtollig vel zijn van de zwangerschappen. Wendy van Dijk blijkt haar badkleding te recyclen. Vorig jaar op Ibiza (toen mèt Xander) droeg ze hetzelfde gevalletje als dit jaar. Hollands zuinig hoor. De Borsato's zitten dit jaar op Bali. Leontine paradeert in een witte bikini. Maar wat zien we daar? Een buikje? De ultraslanke fashionista is recent 40 geworden en blijkbaar begint de zwaartekracht te werken. Dan kun je nog zo slank zijn, een buikje is niet te vermijden. Of zou zwanger zijn van een vierde kind?

America, here she comes!

Een zwangerschap wordt wel gesuggereerd voor Estelle Gullit. Volgens Weekend zaten Stelli en Danielle Oerlemans samen te smoezen. Ze maakten puf-geluiden en deden een 'zwanger' loopje na. Zou Estelle inderdaad een 3e koter willen? Zodat ze wat om handen heeft in Amerika? In elk geval sjouwde ze op Schiphol nog volop zèlf met haar koffers. Het gezin vertrekt nu ècht naar Hollywood en sleepte de laatste spullen mee. Estelle had alleen al een koffer met schoenen en tassen van ruim 30 kilo! Humor heeft ze wel: 'Mijn schoenmaat is de enige maat aan mij die niet verandert'. Doelt ze hier mee op haar jo-jo gewicht of inderdaad op gezinsuitbreiding?

Bauer baby?

In gezinsuitbreiding heeft ook Mariska Bauer zin. Zanger Frans is weer zeer openhartig en vertelt dat zijn kersverse vrouw liever vandaag dan morgen een dochter zou krijgen. 'Maar ik kan alleen maar jongens maken' giert hij. Toch overweegt het paar om over een tijdje nog eens een poging te wagen. Maris wil graag een groot gezin (is 3 kids niet genoeg?) en wie is aimabele Frans om dat haar te weigeren?

Maison Oerlemans

Bijna vertrekt de Familie Oerlemans naar Amerika. Reinout gaat 'in business' en Danielle gaat het gezinsleven op de rit zetten. Hun huis in Laren (waarde: zo'n 7 miljoen) houden ze aan. Dat heeft Reinout zijn vrouw moeten beloven voordat ze vertrokken. Daan is maanden in de weer geweest met verbouwen en inrichten en wil haar Gooise paleis niet kwijt. 'Ik kan het haar niet aan doen. Ze heeft haar hele ziel en zaligheid er in gelegd', aldus 'Arnie' in Privé. Gelukkig wacht haar in Hollywood een geheel nieuw in te richten en aan te kleden stulp. Heeft ze tenminste samen met Estelle Gullit wat te shoppen.

Te dom

Nicolette van Dam, de blonde Solange van voetbalvrouwen, gaat Chazia Mourali opvolgen. Deze presenteert een kennisquiz voor kids. 'Het was echt een stukje van mezelf geworden' pruilt Chazia over het verlies. Nicolette kijkt natuurlijk enorm uit naar de klus. 'Ze snapt de vragen niet eens, laat staan dat ze de antwoorden weet' hoont een collega in Weekend. Hij/zij meent dat er veel te veel 'belspel'-blondjes op de buis zijn en programma's hierdoor eenheidsworst worden. Strenge schooljuf Chazia wordt dus vervangen door hotbabe Nicolette. Zouden de tienerjongens hun aandacht straks wel bij de vragen kunnen houden? Of kijken ze alleen likkebaardend naar mooie Nicolette?

Campingplee

In haar vorige nummer van Linda - dat over kamperen ging- mopperde Linda de Mol nog over campings. Alles leuk en aardig, maar met een wc-rol onder je arm naar een openbare wc ging haar te ver. 'Ik ga spontaan op slot en moet dan na 7 toiletloze dagen bevallen van een soort steen', aldus de presentatrice. Toch zien we haar in Story voor de tent zitten. Inderdaad: op een tuinstoel, aan de klaptafel, gezellig met een kruiswoordraadsel. Ze is met neefje Johnny de Mol op pad en die heeft haar blijkbaar weten over te halen. Hij regelt de BBQ, zij mag lekker zitten. Dat doet ze heel stylish, met gouden armbanden en matching slippers, maar toch. De vraag rijst hoe en waar ze naar de wc gaat? Is ze alleen even op bezoek en gaat ze straks in haar hotel naar haar eigen badkamertje? Of houdt ze 't een week op en bevalt ze thuis van 'een soort steen'. Het verhaal in Story gaat helemaal niet over kamperen, maar over haar relatie met lover Jeroen. Interessanter vinden wij echter haar wel en wee op de camping-plee!