AMSTERDAM - Tommy Lee mag dan recentelijk zijn ingetrokken bij zijn ex-vrouw Pamela Anderson, het kan de Mötley Crüe-drummer niet snel genoeg gaan. "Tommy vraagt me iedere dag om met hem te trouwen. Heel verwarrend", zo zegt Anderson in een interview.

Wat de status is van de relatie tussen Anderson en Lee is onduidelijk. Lee onthulde eerder deze maand in het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone weer een relatie te hebben met de rondborstige blondine. Anderson daarentegen zegt slechts heel goede vrienden te zijn met haar ex-man.

Anderson en Lee gingen in 1998 uit elkaar na een huwelijk van drie jaar. Het stel heeft twee zoontjes, Brandon (12) en Dylan (10).

Lee maakt er geen geheim van dat hij graag weer zijn jawoord zou willen geven aan Anderson. Hij wil dolgraag weer een gezin vormen met haar en hun zoontjes.

Liefde

Hoewel Anderson blijft volhouden dat de relatie vriendschappelijk is, liet ze onlangs wel weten dat Lee de liefde van haar leven is. Anderson was in het verleden ook getrouwd met Kid Rock en Rick Salomon.

Pamela in New York