AMSTERDAM - Het gaat niet goed tussen Sarah Jessica Parker en haar echtgenoot Matthew Broderick. Het stel, dat al elf jaar getrouwd is, woont op dit moment niet samen, zo melden verschillende Amerikaanse media.

Geruchten over een huwelijkscrisis gaan al maanden. Het beroemde koppel wordt de laatste tijd zelden samen gezien. Volgens bronnen rondom het stel blijven Parker en Broderick alleen samen voor hun zoontje James.

Deze week meldde de Britse krant The Sun dat Broderick (46) vier maanden lang een affaire had met een 25-jarige vrouw op het moment dat Parker druk was met de filmopnames voor Sex and the City. Hoewel de actrice naar verluidt woest was op het moment dat ze erachter kwam, hoopt ze dat haar huwelijk toch nog te lijmen valt.

Verdriet

"Sarah heeft veel verdriet van het overspel van haar man. Je kunt je haast niet voorstellen dat Matthew haar zoiets aan zou doen, laat staan vier maanden lang", zo zegt een bron in het Amerikaanse tijdschrift Star.

Het acteurskoppel heeft op dit moment een pauze ingelast in hun relatie, zodat ze rustig kunnen nadenken over hun toekomst. De twee hopen dat ze daardoor weer nader tot elkaar kunnen komen.

Sarah Jessica Parker