AMSTERDAM - Voormalig winnares van 'Hollands Next Top Model' Kim Feenstra heeft een nieuwe manier gevonden om geld te verdienen. Ze heeft afgelopen weekend in Zwolle een tassenlijn gelanceerd.

Dit meldt De Stentor. Feenstra was zelf aanwezig bij de vuurdoop van haar lijn.

Dat ging haar nog niet makkelijk af. Het model wist tijdens de presentatie niet goed wat te zeggen, en riep zenuwachtig 'Help me' naar het aanwezige publiek.

Robin

De tassenlijn heet Robin, genoemd naar het zusje van het bekende model. In Zwolle waren de modellen als eerste te koop. De rest van de collectie, dat bestaat uit drie series tassen, is vanaf augustus verkrijgbaar.

Stelen

Kim Feenstra kwam veelvuldig negatief in het nieuws na haar overwinning in het tv-programma in 2007. Zo kreeg ze een werkstraf van 80 uur wegens het stelen van een pinpas.

Ook werd bekend dat het model vroeger naakt poseerde omdat ze geen geld had om eten te kopen. In maart dit jaar werd bekend dat Feenstra tijdens het uitgaan een vrouw had geslagen.

Met haar carrière gaat het tegenwoordig goed. Zo poseerde Feenstra onder meer voor de Harper's Bazaar, G-star en Björn Borg.