AMSTERDAM - Lindsay Lohan leek vrijdagnacht tijdens het oversteken even vergeten goed naar links en rechts te kijken. De 22-jarige actrice werd geschept door een motorrijder en belandde in een ziekenhuis.

Ze was een avondje wezen stappen met haar vriendin Samantha Ronson, schrijft de New York Post.

Het liefdeskoppel liep uit een club in New York toen de motor tegen Lindsay aanknalde. De chauffeur van de actrice bracht haar vervolgens naar het ziekenhuis, waar ze na een paar uur weer naar buiten liep.

De vader van Lindsay liet tegenover de New York Post weten dat zijn dochter het goed maakt. "Ze is niet gewond, dat is het belangrijkst."

Ongeluk

Het is niet de eerste keer dat de actrice bij een ongeluk betrokken raakt, al is zij meestal degene achter het stuur. Zo werd ze vorig jaar nog gearresteerd toen ze met haar auto tegen een stoeprand botste, waarna agenten cocaïne in haar auto vonden.

Lindsay gaf toe schuldig te zijn aan rijden onder invloed en kreeg een boete opgelegd. Ook moest ze tien dagen een werkstraf uitvoeren en kreeg ze een voorwaardelijke celstraf met een proeftijd van drie jaar.