AMSTERDAM - Amy Winehouse heeft haar zaterdagavond weer eens 'ouderwets' doorgebracht. Midden in de nacht toog de ogenschijnlijk zwaar benevelde zangeres met in haar kielzog een stel paparazzi naar een club en keerde gewond terug.

De Daily Mail beschrijft het stapavondje van Winehouse op zijn website, met tal van foto's om het verhaal toe te lichten.

Om een uur of drie 's nachts spoot ze vanuit haar garage bij haar Londense appartement haar daar geposteerde fans nat met een hogedrukspuit. Een halfuur later verliet de 24-jarige diva haar woning om naar een live muziekbar te gaan.

Rennen

Het laatste stuk besloten zij en een vriend te rennen, de aanwezige fotografen uitdagend achter hen aan te gaan. Bij de club aangekomen duwde de met verslavingen kampende Britse haar bodyguard weg en sloeg ze met haar vuist tegen een hek bij een winkel.

In de bar was het kennelijk minder gezellig dan Winehouse had gehoopt. Na een halfuurtje kwam ze in emotionele toestand naar buiten en ging naar huis.

Krassen

Ze had een zwarte jas over haar hoofd getrokken en had verschillende wonden opgelopen. Zo had ze krassen op haar arm en een blauwe vinger, waarschijnlijk van de vuistslag tegen het hek.

Winehouse liet recentelijk vaker blijken over losse handjes te beschikken. Op het festival Glastonbury raakte ze een fan in het publiek die haar aan het haar trok. Tijdens een stapavondje mepte ze twee mannen.

Verder moest een bij haar huis staande fan het ontgelden en hoekte ze per ongeluk een van haar bodyguards toen ze vanwege het flitslicht van de vele fototoestellen in het rond sloeg.