AMSTERDAM - Madonna en Guy Ritchie houden volgende maand een bijeenkomst voor hun vrienden en familie om te benadrukken dat alles koek en ei is tussen het echtpaar. "Het heet Shabbat Nachamu", licht een vriend van het koppel in The Sun toe over de kaballahceremonie.

"Ze willen dit jaarlijks gaan doen om de liefde tegenover elkaar te verklaren."

De laatste tijd staken geruchten de kop op dat het sterkoppel er een punt achter wilde zetten. Zo werd het tweetal steeds minder vaak samen gezien en zou de Queen of Pop een relatie erop nahouden met Alex Rodriguez, een Amerikaanse honkballer die momenteel in scheiding ligt met zijn vrouw.

Luchtig

Afgelopen week deed Ritchie luchtig over de situatie en liet tijdens promotie voor zijn nieuwe film 'RocknRolla' al weten dat alles goed gaat tussen hem en de zangeres.

Voor Madonna, die volgende maand 50 wordt, is de bijeenkomst belangrijk. "Ze doen een speech in het bijzijn van twee rabbijnen. Guy kennende maakt hij er een komische situatie van, maar ze willen er een belangrijke boodschap mee verkondigen", vertelt de vriend, die niet bang is dat de twee uit elkaar gaan.

"Hun kinderen betekenen alles voor hen en ze zijn vastberaden om bij elkaar te blijven."

Tournee

Madonna start volgende maand haar 'Sticky & sweet'-tournee. Tijdens repetities gedraagt de zangeres, die op 2 september de Amsterdam Arena aandoet, zich volgens de krant monsterlijk. Zo zou ze zijn uitgevallen tegen haar dochter Lourdes.

Het meisje verschijnt tijdens het concert op het podium, maar zou de danspasjes nog niet onder de knie hebben.