AMSTERDAM - Kevin Smith heeft bevestigd dat Ben Affleck en Jennifer Garner een kindje verwachten.

"Ik zag hem afgelopen week nog. Ben kwam langs om mijn film 'Zack and Miri make a porno' te kijken en hij vertelde me dat hij opnieuw vader wordt", tekent People op uit de mond van de regisseur van 'Clerks' en 'Dogma'.

Het acteursechtpaar heeft tot nu toe gezwegen over de zwangerschap van Garner, al was op foto's duidelijk te zien dat haar buik groeide.

Nieuw huis

Het stel is met het oog op de gezinsuitbreiding ook op zoek naar een nieuw huis, stelt Smith. Affleck en Garner, die al een 2-jarige dochter hebben, zijn volgens de bevriende filmmaker uitstekende ouders.

"Jennifer is de perfecte moeder", vertelt hij. "En Ben een geweldige vader. Toch zag ik hem nooit als vader, totdat hij dat ook werkelijk werd. Hij is er goed in, hij houdt van die kleine."

Garber

Eerder al onthulde Victor Garber, een tegenspeler van Garner toen zij nog in de serie Alias speelde, dat het stel een baby krijgt. De actrice is de aankomende tijd nog wel vaak te bewonderen op het witte doek.

Zo speelt ze naast Tina Fey en Ricky Gervais in de komedie 'This side of the truth' en met Michael Douglas en Matthew McConaughey in 'The ghosts of girlfriends past'.