AMSTERDAM - Renzo Kazàn en zijn aanstaande vrouw Mara schuiven hun plannen voor kinderen op de lange baan.

"Vanwege de volle agenda van Magic Unlimited is het voor Mara onmogelijk om nog dit jaar zwanger te raken", vertelt Renzo's vader Hans Kazàn zondag in De Telegraaf. "Ze willen niets liever dan een baby."

Kleine ruimtes

Vooral de omvang die Mara zal aannemen als ze zwanger wordt, lijkt een probleem. "Als Mara in verwachting is, zal het voor haar logischerwijs vanaf een maand of drie moeilijker worden om zich in kleine ruimtes te verbergen", zegt haar schoonvader.

Zijn zoons Oscar en Renzo komen met de blondine de komende maanden om in het werk, zegt de goochelaar. "Ze hebben al 'ja' gezegd om in zeven grote liveshows op de Spaanse televisie op te treden."

Huwelijk

Wanneer het geplande huwelijk van Renzo en Mara plaatsvindt, is nog onduidelijk. "Tja, wanneer zou dat nou toch gaan gebeuren?", vraagt Hans zich af.

"Ik hoop eerlijk gezegd dat het februari of maart wordt, want dan is er een rustigere tijd aangebroken en kunnen we er als gezin in alle rust van genieten."

De familie Kazàn was eerder dit jaar te zien in het SBS-programma Groeten uit de Rimboe, waarin het gezin de Samburu-stam in Kenia bezocht. Dit najaar wordt het vervolg Groeten Terug uitgezonden.

Dan komt de stam naar Marbella om daar kennis te maken met de westerse wereld en de goocheltrucs van het magische gezin.