Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Sylvie te dik is, Tatjana gaat trouwen, Winston Gerstanowitz teleurstelt, Nada van Nie 'Niets' krijgt en het hippiehuwelijk van Katja's zus. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

In alle bladen verschijnt opeens het gewicht van Sylvie van der Vaart. Trots meldde ze dat ze slechts 44 kilo weegt en in maatje XS past. We achterhaalden dat ze maar 1.50 meter is, dus alle poeha blijkt mee te vallen. Naast prinses Letizia in Privé van deze week deze week wordt slanke Sylvie opeens een dikkerdje.

De Spaanse prinses was al nooit een stevige mamma, maar de laatste tijd is ze vel over been. Inderdaad, dat zien we op de foto's. Letizia is 1.68 lang en weegt - net als Sylvie- ook 44 kilo. En dat is pas ècht ondergewicht. Voetbalbabe Syl bekent dat ze 5 keer per week in de sportschool hangt en angstvallig alleen maar fruit eet en water drinkt. De prinses doet geen uitspraken over haar 'wonderdieet'. Volgens het blad heeft ze verdriet om overleden familieleden en eet ze daarom geen hap.

Ja, Tatjana!

Calendar-girl Tatjana gaat trouwen! De zangeres is 45, heeft diverse liefdes gehad, maar in Ronny Rosenbaum, heeft ze de ware gevonden. Het helpt waarschijnlijk een beetje dat hij multi-miljonair is en dat hij door zijn haar zwart te verven, minder oud lijkt.

Tatjana meldt stoer dat het helemaal niet om zijn geld gaat. Sterker nog: ze gaat weer uit de kleren voor een kalender en verdient zo haar eigen centjes. Als 'rijpe jonge vrouw' ditmaal en ze meent dat daar wel belangstelling voor is. Ronny zal er likkebaardend naar kijken, want hij aanbidt zijn stoeipoes. Volgens Party is Tatjana volop bezig met het huwelijk en kijkt ze daarbij niet op een paar centen. 't Is per slot van rekening haar eerste huwelijk en als het goed is (lees: mooi huwelijkscontract) doe je dat maar één keer.

Kale boel

Presentator Winston Gerschtanowitz is een graag geziene gast. Hij deelt immers cheques uit namens een loterij. Dus als Winston binnenkomt, beginnen er oogjes te glimmen. Voor het programma 'De Bloemenstal' echter deelt Winston niets uit. Hij gaat op zoek naar het verhaal achter 'het bloemetje'. Leuk bedacht, maar helaas kennen de meeste mensen zijn hoofd van de loterijshow.

Wanneer hij vertelt géén geld te komen brengen, is iedereen teleurgesteld. Hoewel de deceptie niet lang duurt, lijkt het ons toch geen leuke binnenkomer. Typisch gevalletje van foute presentator bij een leuk bedacht programma. Meer iets voor Caroline Tensen of Natasja Froger. Maar die laatste vaart nu met René's nieuwe miljoenenjacht in Spanje en Frankrijk en is dus niet beschikbaar.

Nada van Nie(ts)

Het rommelt in het huwelijk van voetballer Brian Roy en Nada van Nie. Vorige week al zagen we Brian zijn spullen verhuizen naar een eigen flatje. Nada was inmiddels met kids op vakantie vertrokken. Volgens bekenden koersen de twee richting scheiding. En dat zou niet zo best zijn voor Nada. Ze zijn op huwelijkse voorwaarden getrouwd en krijgt daardoor niet de helft van Brian's vermogen.

Slechts de helft van het huis kan ze opeisen, maar daar zit een hypotheek op van zo'n 7 ton. Slechts 2 ton kan ze cashen bij een scheiding, heel wat minder dan ex-voetbalvrouw Angela Kluivert. Die zit op rozen met een paar miljoen, Nada straks op niets. Niks, noppes, Nada van Nie(ts).

Hippiehuwelijk

De zus van Katja Schuurman is getrouwd. Het is haar tweede huwelijk, het eerste liep al snel op de klippen. Maar in Arne lijkt Birgit de ware gevonden te hebben. Tijd voor een huwelijk dus. Omdat het stel zichzelf erg artistiek vindt (hij heeft haar tot aan zijn billen, zij altijd de gekste kleren aan), moest de bruiloft in Hippie-stijl.

Ook Katja en man Thijs moesten aan het verkleedpartijtje geloven. Katja droeg een grote roze flaphoed, Thijs viste op het laatste moment een rieten hoofddekseltje uit de verkleedkist. Dat het een roze exemplaar was, boeide blijkbaar niet. Want tussen hipperds als tattoo-koning Henk Schiffmacher en zangeres Frederique Spigt kun je je blijkbaar wel een geintje veroorloven. Anyway: Birgit zag er lief uit in haar gebloemde jurkje, Arne droeg zowaar een pak en volgens Story is de bruid zelfs al zwanger.