Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week natuurlijk veel mierzoete MaxiMAMA verhalen (hoe ziet hun dochter er uit?), Ellemieke -ex van John Ewbank- gigantisch dik is geworden, Patty's Posse omgedoopt kan worden tot de Firma List en Bedrog en Volumia-hunk Xander het nu echt grondig heeft verpest. Ditmaal bij zijn fans. Wat een blamage. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Maximama

We worstelen ons in alle bladen door vele pagina's foto's van het koninklijk huis heen. Zucht. Oude fotoalbums zijn afgestoft en zo zien we de prinsjes in al hun levensjaren. Ook van Maxi zijn er wat jeugdfoto's. Een bolle tiener, heel gewoontjes en zeker niet knap. Wat haar en make-up niet kunnen doen voor een vrouw! Party is helemaal trots dat zij al drie weken geleden meldden dat Maxi in verwachting was. Ze plaatsten een foto van een bollend buikje. Wel een beetje te veel eer voor het blad, want al sinds het huwelijk schrijven de bladen regelmatig dat de prinses in verwachting is. En een zwangere buik gaat pas na een maand of vier zichtbaar opbollen, dus waarschijnlijk had Max die dag van de foto gewoon zwaar getafeld. Op de redactie van Party heeft de art-director met oude foto's van Maxima en Alexander gerommeld. Hij mixte twee jeugdfoto's met elkaar. Het resultaat: 'Zo ziet de dochter van Maxima en Alexander er uit!'. We zien een kinderfoto van een blond meisje met kleine donkere oogjes (van mama) en een mond met grote tanden (van papa) en wat sproetjes (van beiden). Een leuk meiske, maar het is natuurlijk maar afwachten of de koninklijke spruit een meisje wordt.

De ex van Lex

De ex van Lex, de tandartsdochter Emily, is trouwens inmiddels bevallen. Ze heeft een zoontje gekregen dat de naam Philip draagt. Volgens de bladen baarde ze het kind op de vooravond van de bekendmaking van de prinselijke zwangerschap. En daardoor kon Maxima dit nieuws over de ex van haar Lex goed 'handelen'. Ze heeft immers geen reden meer om jaloers te zijn op Emily nu ze zelf in verwachting is.

Hé, dikke!

Het leven van een bekende Nederlander ligt onder een vergrootglas. En in het geval van vrouwen staat het op een weegschaal. Pondje erbij? Dat komt één van de bladen onmiddellijk met een onflatteuze foto. Het gebeurde Ellemieke Vermolen. Dat is de blonde ex-vrouw van Borsato's liedjesschrijver John Ewbank. Ellemieke heeft wat onbestemde baantjes op tv, loopt regelmatig showbizpartijtjes af en bungelt zo een beetje aan de rand van de Gooise Matras. Om in the picture te blijven scharrelt ze wat met knappe heren, maar tot ene relatie wil het niet echt komen. Dat is ook de strekking van het verhaaltje in Party. Dat meldt dat de SMS-relatie van Ellemieke uit is. Maar wat interessanter is, is de valse sneer over haar figuur. 'Ik wil dolgraag kinderen' teemt blondie. Party: 'Wie niet beter zou weten, denk misschien dat ze al zwanger is. Want Ellemieke is maar liefst vier kilo aangekomen' meldt het blad. Nu weten we van een vorig artikel dat Ellemieke altijd 59 kilo weegt bij een lengte van bijna 1.80 meter. Bepaald niet veel, en die vier kilo kan ze er best bij hebben. Die zie je niet eens op de foto. Is dit de wraak van een gefrusteerde, lijnende redactrice? Die uit jaloezie dit valse stukje schreef? Er staat helaas geen naam bij het artikel. Wij vinden Ellemieke er in elk geval nog patent uitzien.

List en Bedrog

De cameraploeg is nog niet vertrokken, of Patty Brard heeft de bordjes met 'Te koop' alweer van haar ramen gehaald. Het Amsterdamse huis is helemaal niet te koop! Patty blijkt deze dramatische daad na haar 'scheiding' alleen maar voor de kijkcijfers te hebben gedaan. Story ging op onderzoek uit en kwam het één en ander over La Brard te weten. Ze belden de makelaar. Die vertelde dat het huis nog helemaal niet in de verkoop is. Het moet nog helemaal verkoop-klaar worden gemaakt, de vraagprijs is nog niet bekend (ergens tussen de 7 en 8 ton, terwijl Patty op tv trots 900.000 Euro riep) en het kan ook niet bekeken worden door kopers. Én 'getuigen' hebben gemeld dat Patty en haar man René lekker samen op Ibiza zitten en er van een zogenaamde scheiding helemaal niets te merken is. Kortom: La Brard heeft de boel bedot. Niks reality-tv. Gewoon een ingestudeerd toneelstukje op basis van een ordinair script. Wat een doorgestoken kaart, maar eigenlijk wisten we dat wel. Het programma was er niet minder grappig om.

Geen fans voor Xander

Xander de Buisonjé blijft optimistisch. Hij gelooft heilig in zijn solocarriere en rept zelfs van een tweede kind van zijn Wendy. Maar vorige week lazen we toch echt dat de manager van Wendy (dat is de ex-man van Caroline Tensen - de Gooise Matras is klein -) 'officieel' ontkende dat er tussen die twee nog een liefdesrelatie is. Ze wonen niet samen, meldde hij, en dat gaat voorlopig ook niet gebeuren. Nu lijkt ook het sprookje van zijn solocarriere in duigen te vallen. Door alle negatieve publiciteit laten zijn vrouwelijke fans hem in de steek. Wat is er gebeurd? Xander zou een concert gaan geven in het Thialf-stadion. Daar is ruimte voor zo'n tweeduizend bezoekers. Maar het concert moest worden afgelast vanwege de dramatisch slechte kaartverkoop. Er waren nog niet eens honderd kaarten verkocht! Ai, ai, ai, wat een blamage. Vinden de meisjes hem niet meer leuk vanwege zijn reputatie als schuinsmarcheerder? Of vinden ze zijn solo-muziek niet goed genoeg? In elk geval weer een behoorlijke deuk voor het ego van Xander.