AMSTERDAM - Omdat de afgelopen tijd zo veel ongeautoriseerde biografieën over RobbieWilliams zijn verschenen, heeft de superster besloten zelf maar in de pen teklimmen. Volgens de Engelse schandaalpers wordt het een openhartigeautobiografie en gaat Robbie een boekje open doen over zijn tijd bij Take That,zijn problemen met drugs, alcohol en depressiviteit en de vele romances van dester.

Robbie gaat dit boek samen schrijven met zijn vriend en muziekjournalist ChrisHeath. Het boek zal ook Willam's eigen foto's bevatten van de komende Europesetour. De Europese tournee begint deze week in Edingburgh en zal ook ons landaandoen. Op donderdag 17 en vrijdag 18 juli verzorgen Robbie en zijn band tweeoptredens in de Amsterdam Arena.

De populaire zanger heeft ook zijn medewerking verleend aan een Unicef campagnetegen de exploitatie van kinderen. Hij presenteert een drie minuten durendfilmpje 'More Precious than Gold', waarin de regering wordt opgeroepenwetgeving in het leven te roepen die speciale zorg en bescherming voorslachtoffers van kinderhandel biedt. Williams leest in het filmpje een gedichtvoor van Simon Armitage, waarin de handel in jonge kinderen wordt beschreven.