AMSTERDAM - Lily Allen kan haar 'Smile' weer tevoorschijn halen. Maandag bevestigden de Britse popzangeres en ex Ed Simons dat ze weer bij elkaar zijn.

Het goede nieuws komt als geroepen. De afgelopen maanden verscheen Allen veelal met slecht nieuws in de bladen. Zo waren er kiekjes van Allen waarop zij sliploos of laveloos te zien was. Bovendien flopte haar televisieshow, kreeg ze een miskraam en vorige week nog overleed haar oma.

Vriendin

Simons, dj bij de Chemical Brothers, zou zijn ex in deze moeilijke periode zijn blijven steunen. Een vriendin van het stel zegt tegen The Sun: "Ed was er voor Lily toen ze hem nodig had en dat heeft hen dichter bij elkaar gebracht. Ze hebben besloten het nog een kans te geven."

Al meerdere keren werden ze in elkaars gezelschap gespot, maar nu heeft het koppel ook op Facebook aangegeven dat ze weer bij elkaar zijn. Vrienden van het stel stortten de profielsites onmiddellijk vol met felicitaties.

Lily, die haar roze haardos vervangen heeft voor een bruine, en Ed gingen eerder dit jaar uit elkaar. De stress die ze had van haar miskraam zou hier mede aanleiding toe geweest zijn.

Lily Allen terug bij ex