AMSTERDAM - Alex Rodriguez heeft een platonische relatie met Madonna. De sporter is zijn echtgenote niet seksueel ontrouw geweest. Dat heeft Earle Lilly, de advocaat van Rodriguez vrouw Cynthia, laten weten.

Maandag vroeg Cynthia Rodriguez bij de rechtbank de scheiding aan. Alex' affaire met Madonna zou de druppel zijn geweest.

Madonna ontkende maandag dat ze een relatie heeft met Alex door te zeggen dat ze niets te maken heeft met de status van zijn huwelijk. Ook liet ze weten dat ze niet van plan is te gaan scheiden van haar man Guy Ritchie.

Verliefd

Volgens Lilly is Alex verliefd op Madonna, maar is hij zijn vrouw niet seksueel ontrouw geweest. Van een relatie is wel sprake, zo zegt de advocaat. "Voor sommige mensen staat een affaire gelijk aan seksuele ontrouw. In dit geval gaat het om een platonische relatie."

Kaballah

Volgens andere berichten zou Madonna Alex hebben overgehaald te scheiden van Cynthia. De 49-jarige popster zou de baseballer daarnaast hebben verleid tot Kaballah, het mystieke joodse geloof dat zij aanhangt.

De advocaat van Alex Rodriguez wilde niet reageren op de aantijgingen.

Alex Rodriguez en Madonna