AMSTERDAM - Jude Law heeft een nieuwe liefde. De Britse acteur heeft zijn hart verloren aan het piepjonge fotomodel Lily Cole, zo meldt de Daily Mail. De Britse krant heeft een waslijst aan foto's verzameld waarop de 35-jarige Law te zien is met de vijftien jaar jongere schone.

Vorige week werden de twee tortelduifjes op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze samen een concert van Radiohead bezochten in Londen. Verder werden ze gespot toen ze uit eten gingen in Covent Garden, gevolgd door een theatervoorstelling.

Na de voorstelling ging het veelgevraagde roodharige fotomodel, dat onder meer het gezicht is van de Britse ketens Marks & Spencer en Accessorize, mee naar huis met de Hollywoodster.

Cole kwam pas de volgende dag weer tevoorschijn uit het stulpje van haar nieuwe vlam. Op foto's is te zien hoe ze met ongekamde haren en blote benen het huis van Law in de chique wijk Maida Vale verlaat.

Schijnwerpers

Lily Cole, die in oktober aan de universiteit van Cambridge gaat studeren, heeft haar priveleven vooralsnog buiten de schijnwerpers weten te houden.

Het roerige liefdesleven van Law is daarentegen voer voor paparazzi. De acteur scheidde in 2003 van Sadie Frost. Twee jaar geleden liep zijn verloving met actrice Sienna Miller op de klippen.

Onlangs zou hij een korte affaire hebben gehad met Kimberly, de 28-jarige dochter van Rod Stewart.

'Jude Law weer verliefd'