AMSTERDAM - Madonna heeft officieel ontkend dat zij in scheiding ligt met haar echtgenoot, filmmaker Guy Ritchie. Ook ontkent de 49-jarige zangeres dat zij een affaire heeft met New York Yankees-speler Alex Rodriguez.

In een officiële verklaring heeft zij zondag laten weten niet in een romance verwikkeld te zijn met Rodriguez. De afgelopen weken doken in de media meerdere berichten op dat het tweetal een affaire zou hebben en dat Madonna wil scheiden van haar echtgenoot.

Beschuldigingen

"Ik heb de afgelopen jaren geleerd om beschuldigingen en de vele valse berichten over mij niet al te serieus te nemen", stelt de zangeres. "Mijn echtgenoot en ik zijn niet van plan te gaan scheiden."

Het is zeer uitzonderlijk dat de 49-jarige diva zich publiekelijk uitlaat over haar relatie.

Scheiding

De vrouw van Rodriguez, Cynthia, meent dat haar man wel degelijk een affaire heeft met Madonna. Haar advocaten lieten dit weekend weten dat ze maandag de scheiding aan zal vragen. "Ze was de buitenechtelijke relaties van haar man zat. De affaire met Madonna was de druppel die de emmer deed overlopen", aldus een van de advocaten.

Kaballah

Madonna zou Rodriguez hebben overgehaald te scheiden van zijn echtgenote. Ook zou de zangeres de baseballer hebben verleid tot de Kaballah, het mystieke joodse geloof dat zij aanhangt.

De Britse regisseur en zijn vrouw verblijven nog altijd samen in hun appartement in New York. Zaterdag namen de echtelieden, die al acht jaar getrouwd zijn, hun kinderen Lourdes (11), Rocco (7) en David (2) mee naar een kabbalacentrum om te bidden.

Madonna in New York