AMSTERDAM - Madonna en Gwyneth Paltrow hebben innig gezoend. Dat schrijft Christopher Ciccone volgens The Sun in de biografie over zijn zus Madonna.

In 'Life with my sister Madonna', dat volgende week dinsdag verschijnt, vertelt de 47-jarige Ciccone hoe zijn grote zus tijdens een nieuwjaarsfeest van Donatella Versace de actrice vol op haar mond zoende.

Britney Spears

Gwyneth, die getrouwd is met Coldplay-zanger Chris Martin, is niet de enige vrouw die een kus van de zangeres kreeg. Tijdens de MTV Movie Awards in 2003 wisselde Madonna al speeksel uit met Britney Spears en Christina Aguilera.

De controversiële biografie onthult nog meer geheimen over de Queen of Pop. Zo schrijft Ciccone over het drugsgebruik van Madonna met verschillende platenbonzen, haar rumoerige huwelijk met Sean Penn en de slechte verstandhouding met haar huidige echtgenoot Guy Ritchie.

Samengewerkt

Christopher heeft zelf veel samengewerkt met zijn zus, onder meer als ontwerper en regisseur voor haar tournee 'Girlie Show' uit 1993. Madonna zelf heeft nog geen reactie gegeven over het verschijnen van de biografie.

Wel heeft een woordvoerder van de zangeres laten weten dat Madonna op geen enkele wijze heeft meegewerkt aan het boek.