AMSTERDAM - Tijdens de Hollywood-première van Charlie's Angels: Full Throttle werd de showniet gestolen door de engelachtige hoofdrolspelers Cameron Diaz, Drew Barrymoreen Lucy Liu, maar ging de meeste aandacht uit naar actrice Demi Moore.

Dat de 41-jarige actrice woensdagavond de meeste aandacht trok lag niet aanhaar jurk, juwelen of opvallende haardracht, maar aan de personen die samen methaar de rode loper opliepen. De actrice werd bij het betreden van het ChineseTheatre geflankeerd door haar drie dochters, ex-man Bruce Willis en haar nieuwevriendje, de 25-jarige Ashton Kutcher.

De relatie tussen Moore en Kutcher doet al tijden stof opwaaien in Hollywood.Het aanzienlijke leeftijdsverschil deed velen vermoeden dat het slechts om eenpubliciteitsstunt ging. Ashton Kutcher, die in Nederland vooral bekendheidgeniet vanwege zijn rol in de komedie 'That 70 Show' en het MTV-programma'Punk'd', werd woensdag nog door People's Magazine genoemd als een van demeeste begerenswaardige vrijgezellen van dit moment.

Nu lijkt het er echter op dat de twee een serieuze relatie hebben. Ze wordenregelmatig samen gesignaleerd en volgens een bericht van CNN is de moeder vanKutcher 11 jaar ouder dan zijn vader en heeft zij geen enkel bezwaar tegen derelatie.