Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week de vechtende voetbalvrouwen, het verkleedpartijtje van de Oerlemansjes, het foutje jurkje van Maxima, dat Rosalie- ex van Alain Delon- voor paal staat en Rob de Nijs, die is niet goed wijs. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Vechtende vrouwen

Wat er nou precies aan de hand was, wordt niet duidelijk. Wèl dat de twee vrouwen van Patrick Kluivert in een ordinair straatgevecht verwikkeld raakten. Weekend smult van de kijvende dames. De ex-vrouw, Angela, had blijkbaar bij haar moeder geklaagd over de arrogantie van Patrick's nieuwe vrouw. Toen Rossanna en Patrick de kinderen bij Ans kwam ophalen, ontplofte zijn ex-schoonmoeder. 'Rossana keek, zoals ze dat kan, heel hooghartig vanuit de auto op Angela's moeder neer. En die zag dat ze door Rossana als minderwaardig werd beschouwd', aldus een vriendin van Angela. Naar goed plat Amsterdams gebruik trok schoonmamma haar scheur open en maakte 'Ros' uit voor alles wat mooi en lelijk was. Angela schoot te hulp en deed er nog een schepje bovenop. Volgens Rossana is ze geslagen en bespuwd, volgens de vriendin is haar niets aangedaan. Zo zie je maar weer: wèl veel geld, absoluut geen manieren. Maar daar smullen wij nou juist van.

Verkleedpartij

Afgelopen weekeinde was dan eindelijk de trouwpartij van Reinout en Daniëlle Oerlemans. De regen kwam met bakken uit de hemel, dus zomerse kiekjes zaten er niet in. Een beetje kleumend schuilde het bruidspaar in de luxe partytenten (ingericht door Jan des Bouvrie!).

'S Avonds barstte het feest pas echt goed los. Het thema: Amerika. Tout BN was naar de kledingverhuur geweest en had zich uitgedost. Leontien van Moorsel was geweldig als Victoria Beckham, mèt blond pruikje en zonnebril. Estelle Gullit droeg als Beyoncé in Goldmember een enorme rasta-pruik en werd daarmee echt mevrouw Gullit.

Prins Maurits en Marilène kwamen als rugbyspeler en cheerleader, leuk bedacht. Humor hadden presentatrice Paulien Huizinga en haar Michiel Mol. Hij was Hustler-baas Hugh Hefner en kwam in luxe pyama en op pantoffels. Zijn Paulien doste zich uit als Bunny. Een beetje flauw waren de Borsato's, heel sober verkleed als 'Mr en mrs Smith' en ook Beau van Erven Dorens graaide last minute in de oude lappen-doos om als Arabische Sjeik te komen.

Fout jurkje

Het gonst van de geruchten dat Maxima zwanger is van haar vierde kind. Als het inderdaad zo is: gefeliciteerd. Als het niet zo is, moet Maxima haar styliste op het matje roepen. Het jurkje dat ze droeg naar Spanje staat deze week breed uitgemeten in Story. Want het bolt overduidelijk op bij haar buik. Op drie verschillende foto's staan de plooien van de rok naar voren, ook al is niet met zekerheid te zeggen dat er werkelijk een buik onder zit. Het kan ook een verkeerde snit van de coupeuse zijn. Maar volgens Story heeft Willem-Alexander zijn vrouw gegeven waar ze zo naar verlangt: nóg een keer zwanger worden. En is die wens inmiddels in vervulling gegaan.

Bedrogen, maar rijk

Rosalie van Bremen kennen we voornamelijk als ex-vrouw van filmster Alain Delon. Ook presenteerde ze Holland's Next Top Model. Na haar scheiding van Alain trouwde ze razendsnel met een volgende miljonair. Ook Fransman, ook Alain genaamd en een rijke brillengigant. In interviews blijkt Rosalie een behoorlijke bitch. Koud, uitgekookt en verwend. Zelfs haar eigen man hield ze voor de gek met 'ik zeg lief 'ja' tegen hem, maar doe mijn eigen zin'. Deze houding moet ze nu bekopen met een scheiding. De nieuwe Alain hield er niet één maar twee minnaressen op na en wilde van Rosalie af. De brunette krijgt een afkoopsom, een maandelijkse toelage en een vakantiehuis, volgens Story. We vragen ons af wat ambitieuze Rosalie erger vindt: dat ze haar man kwijt is of dat ze en publique voor paal staat vanwege zijn vreemdgaan.

Niet goed wijs

Hij is 65, zij 'pas' 39. Toch zeiden beiden volmondig 'ja' op de trouwbelofte. Vorige week trouwde zanger Rob de Nijs met zijn assistent Henriëtte. Nog geen twee maanden daarvoor was de zanger officieel gescheiden van zijn Belinda Meuldijk, nu werd alles uit de kast gehaald. 'Jet' droeg een prachtige jurk met sluier van Addy van den Krommenacker, Rob (zonder bril, mèt 'spleetje' in zijn gebit) een keurig pak. Geen leren outfits voor de bruidegom deze keer. Kerk, ringen, trouwauto, bruidstaart: Henriëtte kreeg de volledige behandeling. 'En nu een kind!' riep ze nog net niet hardop na de inzegening. 'Rob is vitaal genoeg om nog een keer vader te worden en het is mijn liefste wens' meldt ze in Story. Het is Rob's derde huwelijk en wellicht straks zijn tweede 'leg'. Is die De Nijs wel goed wijs? Waar je zin in hebt op je 65e.