Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Catherine Keyl die 'snotaap' Beau even zijn oren wast, soapie Sylvie en haar Rafael al worden vergeleken met de Beckhams, ook Maxima een modemisser beging en haar zwangerschap nog wel in een zéér pril stadium verkeert. Want bij Sylvana Simmons ging het helaas mis. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

De Dutch Beckhams

Méér eer kan je bijna niet te beurt vallen als je als Hollandes poldersoapie en aankomend voetbaltalent nu al wordt vergeleken met supersterren Posh en David Beckham. Privé looft dit grootse compliment uit aan Costa! sterretje Sylvie Meis (25) en haar verkering Rafael van der Vaart (20). 'Jong, mooi en vooral rijk' koppen ze, en 'Een showbizzpaar met allure'. David en Victoria Beckham zijn al een aantal jaar bij elkaar en hebben bewezen echt verliefd te zijn. Sylvie en Rafael zijn pas een paar maanden bij elkaar en een groot gedeelte van die tijd zit Sylvie in Spanje voor opnames van haar strand-serie. Maar toch denkt Privé dat het helemaal snor zit tussen de twee torteltjes. Twee flitsende carrieres kunnen best goed samengaan in een relatie. Volgens hen komt dat doordat sport en bekendheid 'erotiserend' werken. En als we het diep uitgesneden, bh-loze jurkje van Sylvie bekijken, kunnen we ons daar iets bij voorstellen.

Catherine en Beau

Als iemand zijn sporen heeft verdiend in omroepland, is het Catherine Keyl wel. Zowel ranzige onderwerpen in haar talkshows als serieuze onderwerpen als 'Bestaat Jezus?' weet ze professioneel te brengen. Een ware 'Grand lady' dus. Haar laatste programma 'Catherine zoekt God' was een succes en werd goed bekeken. En dus moet Catherine even iets van het hart in Privé:'Beau van Erven Dorens zei dat hij het walgelijk vond hoe ik meeheulde met de Christenen. Mar ik heb me juist heel kritisch opgesteld. Hij wil steeds weer mensen de grond in trappen. En dat doet deze man, die bij RTL Boulevard alleen voorgeprogrammeerde teksten voorleest, maar zelf totaal niet in staat is iets 'eigens' te zeggen. Als hij moet improviseren, is hij nergens meer'. Zo, de tv-lady heeft gesproken. Beau heeft een fikse oorvijg van haar te pakken die er niet om liegt. Want als iemand het recht heeft om brutale Beau de oren te wassen, is het Catherine wel. Benieuwd of Beau 'en publique' op Catherine's snedige opmerking durft te rebelleren?

Prinsessenjurkje

Vorige week schreven we over Vanessa, die in precies dezelfde jurk verscheen als Jennifer Lopez. Wat een flater, ook al probeerde Vanessa zich er nog uit te redden. Maar nu is ook onze prinses gespot in een reeds vertoond jurkje. Story drukt een foto af van Maxima in een goudkleurige pailletenjurk met witte kantstroken. Leuk hoor, en hip. Vast van een dure designer, daar shopt Maxi graag. Het blijkt een Valentino-jurk te zijn en dat 'is mooi is, vond ook de vrouw van Formule-I-coureur David Coulthard. In een sexy pose kronkelt Simone zich tegen haar man aan, gekleed in Maxi's jurk! Of draagt Maxima de jurk van de donkerharige Simone, want de vraag is natuurlijk wie 'm het eerst aanhad. Couturier Paul Schulten vertelt hoe deze modemisser heeft kunnen gebeuren:'De japon is geen haute couture, maar komt uit de prêt a porter-collectie. Dat betekent dat je zo'n jurk overal over de hele wereld kunt kopen.' Nou ja, pech voor Maxima, zullen we maar denken. Het zal haar niet snel nog een keer gebeuren. Binnenkort is ze immers veroordeeld tot zwangerschaps-tenten.

Risky baby-business

Over zwanger gesproken: nog geen van de bladen had het grote nieuws deze week. Natuurlijk wel speculaties en o, o, wat zal Weekend balen. Die coveren namelijk 'Maxima nog niet zwanger', terwijl nog geen halve dag later de prinselijke zwangerschap officieel werd aangekondigd. Maxima is slechts 10 weken zwanger, maar vindt zelf dat ze al uit de gevarenzone is. Die ligt immers op drie maanden zwangerschap. Dat je er maar niet te veel op moet vertrouwen, blijkt uit dezelfde Weekend. Die weet namelijk te melden dat Sylvana Simmons, de donkere presentatrice van o.a. 'Tv-makelaar' een miskraam heeft gehad. In haar derde maand. Kort geleden trouwde Sylvana met haar grote liefde Frank en nu blijkt dat het huwelijk al snel is bezegeld. Maar helaas, het kindje bleek niet gezond en Sylvana is nu kapot van verdriet. Ze kan zelfs haar programma niet meer presenteren. Hopelijk blijft deze ellende Maxima bespaard. Wie (nog) wel in blijde verwachting zijn, zijn zangeres Anouk. Die liet er geen gras over groeien: dit jaar in april beviel ze van haar eerste kind en nu is nummer twee alweer onderweg! En 'Hart van Nederland' presentatrice, de donkere Maureen du Toit, is ook zwanger. Zo, nu zijn we weer helemaal bij in Bekende Nederlanders met Baby in Buiken-land.