AMSTERDAM - Britney Spears zou het bijgelegd hebben met paparazzo en ex-vriendje Adnan Ghalib, omdat ze bang is dat hij een sekstape van haar heeft.

Adnan zou verschillende keren gespot zijn bij de streng beveiligde villa van de popzangeres, maar zijn bezoekjes hadden niet alleen romantische redenen. "Britney is vreselijk bang dat Adnan een sekstape heeft", onthult een bron aan de Daily Mail. "Ze wil de tape in haar bezit krijgen."

Het gevoelige filmpje zou gemaakt zijn tijdens een korte vakantie in Mexico, die het stel in januari maakte. Nog diezelfde maand wordt Spears opgenomen in het ziekenhuis, waar ze 72 uur onder begeleiding van een psychiater doorbrengt. De gevallen popster (26) en paparazzo (36) hebben elkaar daarna nauwelijks meer gezien.

Nu de twee de banden weer aanhalen hoeven ze niet te rekenen op goedkeuring van vader Spears. "Britney's vader kan Adnan niet uitstaan", voegt de bron toe. "Hij vindt hem lomp en twijfelt aan zijn motieven." Jamie Spears beheert het vermogen van zijn dochter en woont momenteel bij haar.

Met producer Jim Beanz werkt de zangeres aan een nieuw album. Wanneer het in de winkels ligt is nog niet bekend.