AMSTERDAM - Tori Spelling stelt haar terugkeer als Donna Martin in de nieuwe versie van Beverly Hills 90210 nog even uit. De 35-jarige actrice, die drie weken geleden via een keizersnede beviel van dochtertje Stella, wil zich voorlopig nog richten op haar baby en op haar eigen herstel.

Dat vertelt ze aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Het uitstel betekent echter niet dat de comeback van Donna van de baan is. "Ik kijk er erg naar uit om terug te keren in 90210, in een latere aflevering", vertelt ze. De opnamen van de eerste afleveringen van de serie gaan deze week van start.

Tienerserie

Begin dit jaar werd bekend dat de Amerikaanse tv-zender CW een nieuwe versie van de populaire tienerserie uit de jaren negentig op de buis brengt. In de remake staat de familie Mills centraal, die vanuit Kansas City naar Beverly Hills verhuist.

Shannen Doherty

Naast Tori Spelling is van de oude cast in ieder geval ook Jennie Garth (Kelly Taylor) van de partij. Ook Shannen Doherty, die Brenda Walsh speelde in de serie, zou in gesprek zijn met de producenten van de serie over een comeback.

De nieuwe serie is vanaf dit najaar te zien in de Verenigde Staten. Of de show ook in Nederland wordt uitgezonden, is nog onbekend.