AMSTERDAM - Steve-O en zijn bodyguard zijn aangeklaagd door de uitsmijter van een club in Los Angeles. Dat is te lezen in documenten van de rechtbank in Los Angeles waarop entertainmentwebsite TMZ de hand heeft weten te leggen.

De uitsmijter zou tijdens een feestje van Paris Hilton door Steve-O en zijn gevolg in elkaar zijn geslagen.

Het feestje was in volle gang toen de Jackass-ster met bodyguards en een cameraploeg voor de realityserie Dr. Steve-O aan de deur verscheen. De uitsmijter liet de groep niet binnen en dat zou een gewelddadige reactie tot gevolg hebben gehad.

Geweldig

Het echte werk liet de Jackass-ster naar verluidt over aan zijn bodyguard en een vriend, voormalig footballspeler Reggie. "Een van mijn vrienden heeft het hoofd van die uitsmijter goed verbouwd", pochte hij. "Het was geweldig. Precies wat ik nodig had."

De uitsmijter hoorde Stephen Glover, zoals Steve-O echt heet, direct na het gevecht lovende woorden spreken. "Goed gedaan man", zei hij tegen zijn vriend Reggie. "Ik ben zo trots op je. We hebben gewonnen."

De aanklacht tegen Steve-O en zijn gevolg gaat over de 'extreme angsten en ernstige mentale schade' die de uitsmijter heeft opgelopen.