AMSTERDAM - Madonna heeft zich uitgesproken over de aanhoudende geruchten dat haar huwelijk met Guy Ritchie op de klippen is gelopen.

"Madonna's echtgenoot Guy kwam maandagavond in New York aan om bij zijn vrouw en gezin te zijn, niet in een laatste poging om zijn huwelijk te redden", stelt haar manager Liz Rosenberg dinsdag in het Amerikaanse tijdschrift People.

Geruchten

Na maanden van geruchten over huwelijksproblemen schreef de Britse krant The Times vrijdag dat de 49-jarige superster echtscheidingsadvocate Fiona Shackleton in de arm heeft genomen.

Zij stond ook Paul McCartney bij tijdens diens slepende echtscheidingszaak met Heather Mills.

Rodriguez

Ook geruchten dat Madonna het zou hebben aangelegd met honkballer Alex Rodriguez, die speelt bij de New York Yankees, zijn volgens Rosenberg niet op feiten gebaseerd.

"Madonna en Alex hebben dezelfde manager", stelt ze. "Ze kennen elkaar en Madonna heeft haar kinderen vorige week meegenomen naar een wedstrijd van de Yankees. Behalve dat is er niets om een reactie op te geven."

Madonna en filmregisseur Ritchie leerden elkaar kennen in 1999. Een jaar later trouwde het koppel in Schotland. Samen voeden ze drie kinderen op: Lourdes (11), Rocco (7) en de geadopteerde David Banda (2).