AMSTERDAM - Colin Farrell is weer verliefd. De acteur heeft zijn hart verloren aan romanschrijfster Emma Forrest. De twee zouden zelfs plannen hebben om samen naar Los Angeles te verhuizen.

De acteur en zijn nieuwe liefje werden maandag voor het eerst gefotografeerd tijdens een date. Op weg naar de bioscoop zagen ze er gelukkig uit en hielden ze elkaars hand vast.

Het stel date naar verluidt al een half jaar en Farrell zou zo verliefd zijn dat hij het feesten heeft verruild voor knusse avondjes op de bank met Emma.

Een bron vertelt de Daily Mail: "Colin is veranderd. Hij is gestopt met drinken en geniet nu op een heel andere manier van het leven. Emma heeft een goede invloed. Voorheen richtte Colin zijn aandacht vooral op het stereotype Hollywood-meisje maar Emma biedt hem iets heel anders."

Geruchten gaan dat ze samen plannen maken om binnenkort naar Los Angeles te verhuizen.

Mager

De Ierse acteur ziet er op de foto's erg mager uit. Dit is echter niet aan vlinders te wijten, maar aan het nieuwe filmproject waar hij mee bezig is. In Triage speelt Farrell een fotograaf in oorlogstijd. De film komt uit in 2009.