AMSTERDAM - Blake Fielder-Civil, de echtgenoot van Amy Winehouse, schrijft seksueel getinte brieven naar een vrouwelijke gevangene. In een van de brieven schrijft Fielder-Civil dat zijn relatie met de Britse zangeres over is.

Volgens de Britse tabloid The Sun, die de hand heeft weten te leggen op een van de brieven, schrijft Fielder-Civil: "Amy en ik zullen altijd close met elkaar zijn, maar we hebben besloten dat we beter vrienden kunnen zijn. Het feit is dat we een open relatie hebben (alhoewel ik dat tot voor kort niet wist), maar dat wil ik niet. Ik wil gewoon een loyaal, lief en sletterig vriendinnetje."

In de brief schrijft Fielder-Civil dat hij een punt achter de relatie heeft gezet, omdat zijn vriendin hem twee keer heeft bedrogen. Winehouse zou Fielder-Civil hebben bedrogen met de 22-jarige Alex Haynes en de 21-jarige fotograaf Blake Wood.

Fantasieën

Fielder-Civil is in zijn correspondentie met de vrouw verder open over zijn seksuele fantasieën. Zo laat hij aan de vrouw weten dat hij het graag met haar wil doen op het toilet van een restaurant, zodra hij uit de gevangenis is.

Fielder-Civil zit al sinds vorig jaar vast, omdat hij een barman heeft aangevallen en dat daarna geprobeerd heeft te verdoezelen.