LOS ANGELES - Producer Rodney Jerkins poogt de carrière van popster Britney Spears nieuw leven in te blazen. Jerkins, die eerder werkte met Whitney Houston en Michael Jackson, probeert naar eigen zeggen 'iets nieuws' te doen met het idool.

Hij wil Britney 'dansbare up-tempo nummers' laten opnemen op haar nieuwe album, waarvan de titel overigens nog niet bekend is.

Ondanks Spears' roerige periodes de afgelopen paar jaar, roemt de producer haar professionaliteit gedurende haar loopbaan als mediaster. Zeven jaar geleden werkte Jerkins ook al met het tieneridool samen.

Scheiding

Spears had sinds de scheiding van Kevin Federline moeite op het rechte pad te blijven. Inmiddels lijkt het echter weer beter te gaan met de popster. Ze mag haar zoontjes sporadisch zien en vorige week bepaalde de rechter dat ze ook weer bij hun moeder mogen overnachten.

Ook is ze op zoek naar een nieuwe woning in een rustige omgeving met een grote achtertuin. De zangeres wil ondermeer parken in de buurt, waar haar zoontjes Sean Preston (2,5) en Jayden James (1,5) naar hartenlust kunnen spelen. Dat blijkt uit rechtsdocumenten die maandag zijn vrijgegeven.