AMSTERDAM - Robert Jensen komt terug op televisie. "We gaan zeker door", vertelde althans de presentator zelf in een video die hij op zijn website heeft geplaatst.

Volgens Jensen staat het 'honderdduizend procent' vast dat de talkshow na zes jaar niet ten einde is gekomen.

Vorige week werd duidelijk dat Jensen dit jaar waarschijnlijk niet meer zou terugkeren met zijn show. RTL meldde toen pas in november weer met hem te gaan praten over een mogelijk nieuw seizoen in 2009.

September

"Ik moest dan wel nu vast een 'commitment' maken", legt de presentator uit. "Ik heb besloten dat niet te doen. Dat betekent alleen dat we waarschijnlijk niet vanaf september te zien zijn. Een ding is zeker: we keren weer terug op het juiste moment en op de juiste plek", zinspeelt hij mogelijk op een vertrek bij RTL.

"Tot die tijd is het misschien even stil. Het kan een paar maanden zijn, maar ik ken mezelf. Het kan ook een paar jaar zijn."

Gouden Kooi

Afgelopen seizoen ontving Robert Jensen gasten als Kim Holland, Kelly, Patricia Paay en alle kandidaten van de Gouden Kooi in zijn show.

Ook grote sterren als America's Next Top Model Jaslene, Goldie Hawn, Larry Flynt en La Toya Jackson schoven bij de 35-jarige presentator aan. In mei was de laatste aflevering van Jensen te zien op RTL 5.