AMSTERDAM - De verhalen over een op handen zijnde scheiding tussen Madonna en Guy Ritchie zijn 'totale onzin'. Dat vertelde de moeder van de Britse filmregisseur aan de Daily Mail.

"Ze gaan niet uit elkaar. Ze gaan niet scheiden, alle speculatie daarover is totale onzin."

Al maanden gaan geruchten over een scheiding. De echtelieden, die zeven jaar geleden trouwden, zouden inmiddels gescheiden wonen en dure advocaten in de arm hebben genomen.

Wereldtournee

De breuk wordt volgens verschillende verhalen echter pas eind november officieel naar buiten gebracht, omdat Madonna dan klaar is met haar wereldtournee en de aandacht van de media gemakkelijker kan ontwijken.

Woedend

De 62-jarige Lady Amber Leighton vreest dat haar zoon woedend op haar zal zijn dat ze met de Britse krant heeft gesproken over de geruchten.

"Maar ik heb het gevoel dat ik al die verhalen niet zomaar voorbij kan laten gaan zonder te reageren. Ik word er zo boos van en het kwetst me dat men zich op zo'n pijnlijke manier bemoeit met hun priveleven."

Moeilijk

De moeder van Ritchie erkent dat het huwelijk van haar zoon met de wereldster niet altijd over rozen gaat. "Ze zijn niet anders dan andere koppels en we weten allemaal dat samenleven wel eens moeilijk kan zijn", zegt ze.

"Maar net als andere stellen werken ze er hard aan om hun relatie gelukkig en goed te houden. Ze zijn een hecht en liefdevol koppel dat een gezin groot te brengen heeft."

Gezin

De 49-jarige Madonna en de tien jaar jongere Guy hebben samen een zoon van 7: Rocco. In 2006 adopteerden ze het Malawische jongetje David, die nu 2 is. De popster heeft uit een eerdere relatie met fitnesstrainer Carlos Leon een 11-jarige dochter, Lourdes. Het gezin woont in Londen.