AMSTERDAM - Anouk heeft de breuk met haar man Remon Stotijn nog niet kunnen verwerken. "Het voelt helemaal niet goed", vertelde de zangeres vrijdag in RTL Boulevard.

"Ik voel me gewoon heel erg sip, ik heb een ontzettend droevige tijd gehad. Het zal op een gegeven moment wel weer komen, maar nu even niet."

Begin vorige maand maakte de 33-jarige Anouk Teeuwe bekend dat een scheiding met Stotijn, beter bekend als rapper Postman, onvermijdelijk was.

Meer wilde Anouk toen niet kwijt over de toedracht van de breuk. Maar van haat en nijd is geen sprake, zei ze vrijdag. "We zijn uit elkaar, maar hij is wel de man van mijn leven", legde ze uit. "Dat zal hij altijd blijven."

Liefdes

Ondanks haar verdriet durft de blonde rockchick wel na te denken over toekomstige liefdes. "Ik hou wel van sportieve mannen", zei ze. "En ik hou van foute types, eigenlijk heel foute types, die zijn het leukst."

De komende maanden heeft Anouk in elk geval genoeg afleiding. Zo staat ze zaterdag op het muziekfestival Rockin' Park. Volgende maand staat het Belgische Rock Werchter op het programma en in augustus doet ze Lowlands aan.