AMSTERDAM - Robin Gibb heeft in de Spaanse media te kennen gegeven dat hij en zijn broerBarry doorgaan met de Bee Gees, ondanks de dood van hun broer Maurice eerderdit jaar. 'De Bee Gees gaan door. Vroeger was de groep al een duo en in detoekomst zal dat weer het geval zijn,' zei hij tegen het Spaanse persbureauEFE.

Kort na de dood van Maurice in januari hadden de overgebleven broers aangegevenniet door te willen gaan onder de naam Bee Gees, uit respect voor Maurice. Maarvolgens Robin, de tweelingbroer van Maurice, zei hij na de plotselinge dood vanMaurice dingen zonder na te denken.

Het is de bedoeling dat Robin en Barry elkaar binnen twee weken treffen inMiami en dan besluiten wat ze precies gaan doen. Hij sluit een tour en eennieuw album voor volgend jaar niet uit. De drie Australische broers, met huntypische hoge stemmen, hadden in de jaren zestig hits met nummers als'Massachussetts', 'Words' en 'To Love Somebody'. In de jaren zeventig vierdenzij grote successen met de soundtrack van de film 'Saturday Night Fever' en devan dit album afkomstige discoklassiekers als 'Staying Alive', 'Night Fever' en'How Deep is Your Love'.