AMSTERDAM - Jamie Lynn Spears hoopt dat haar pasgeboren dochtertje Maddie Briann een normale jeugd kan hebben in het plaatsje Liberty in Mississippi.

"We hopen dat ze een zo normaal mogelijk leventje kan leiden", vertelt de kersverse tienermoeder in het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine.

Het 17-jarige zusje van Britney Spears beviel vorige week van haar eerste kindje met haar 19-jarige verloofde Casey Aldridge.

Twee dagen na de geboorte maakte de baby voor het eerst kennis met het leven in de schijnwerpers, toen ze samen met haar moeder het ziekenhuis mocht verlaten.

Paparazzi

Om de vele paparazzi te ontwijken, moesten agenten en beveiligingsbeambten worden ingezet om de zuigeling ongezien thuis te krijgen.

Aldridge reed samen met zijn schoonmoeder Lynne in Jamie Lynns geblindeerde auto naar huis, terwijl moeder en dochter stiekem met een andere auto veilig thuis werden gebracht.

Huwelijksbootje

Jamie Lynn Spears maakte eind vorig jaar bekend dat ze zwanger was, tot ontsteltenis van velen. In maart verloofde de piepjonge blondine zich met Aldridge, met wie ze sinds haar middelbare schooltijd samen is. Het stel zou snel na de geboorte van de baby in het huwelijksbootje willen stappen.