AMSTERDAM - EliZe staat na vier jaar aandringen van FHM eindelijk op de cover van het mannenblad. Bij de sexy shoot voelde de zangeres zich niet bekeken.

"Er waren alleen maar vrouwen op de set, dat was heel fijn", zei ze tijdens de presentatie van het blad, dat vanaf woensdag in de winkels ligt. "Behalve de assistent van de fotografe dan. Maar die heeft al genoeg tieten gezien."

Voor de fotosessie moest de 'Lovesick'-zangeres goed trainen om er strak uit te zien. "Ik had goed getraind, vooral mijn buikspieren en mijn benen."

Miljoen

De lezers die hopen dat Playboy de volgende stap van EliZe is, kunnen blijven dromen. "Ik zou het niet eens voor een miljoen doen. Het lijkt me ook niet leuk voor mijn moeder om haar dochter zo te zien."

Presenteren

De 25-jarige artieste stort zich naast het zingen binnenkort ook op presenteren. Ze is vanaf komend najaar te zien in het RTL-programma 'So you think you can dance', waarin ze dansers beoordeelt op hun kunsten.

"Ik heb alvast een presentatiecoach", zei ze. "Al weet ik nog niet of ik met kaartjes ga werken of het uit mijn hoofd ga doen."

Indruk

Als een jongen indruk wil maken op de vrijgezelle EliZe, die ooit met drummer Jamie van Di-rect ging, hoeft hij niet per se strakke moves in huis te hebben.

"Ik vind het wel schattig als een jongen uit de maat zijn best staat te doen", zegt de brunette. "Ik vind het juist minder als een jongen aan de zijkant staat. Als je dan toch op de dansvloer staat, mogen die voetjes ook wel van de grond."