Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Johnny de Mol die het 'gezeik' van zijn Chantalleke zat was, Beau van Erven Dorens een héél belangrijke mededeling heeft, Vanessa die zich wil meten met Jennifer Lopez en Jeroen Pauw toch geen vader wordt. Maar hij loog al eerder. En wat doet Patty Brard? Ondanks haar scheidingsellende gaat ze toch voor Patty's Posse deel II. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Vanessa versus J.Lo

Dat ze een shop-addict is, wisten we al langer. Maar toch kwam Vanessa meestal wel origineel voor de dag. Een stukje Italiaanse couture hier, een stukje Franse pret-a-porter daar, Hollands glorie Leco deed heur haar en make-up en 'aankleedpopje' manlief Hans was natuurlijk bijpassend gestyled. Op geld hoeft Vanessa niet te letten als ze winkelt. "Maar ik draag ook wel eens een goedkoop bloesje hoor" werpt ze nog tegen in Weekend. Om er op te laten volgen dat dat dan wèl op een dure spijkerbroek is. En zo kennen we haar. Maar nu heeft ze wel een hele gekke greep in het kledingrek gedaan. In Weekend poseert ze in een satijnen kimono, een soort Japans aandoende jurk. Maar wie de glamour-bladen bijhoudt, kent deze jurk al. Van Jennifer Lopez herself, die hem máánden geleden al droeg. Precies dezelfde stof, precies dezelfde halslijn, kortom: het is hem helemaal. Alleen de lengte is anders. J.Lo koos natuurlijk voor kort, met een split tot haar billen en Connie ging voor safe met een net-over-de-knie modelletje. Is dit een modemisser van Connie? Of hoopt ze dat de stardom van J.Lo op haar eigen kikkerlandglamour afstraalt? "Dat Jennifer Lopez in dezelfde jurk rondloopt vind ik een compliment. Het is een prachtige meid, toch?" probeert ze de situatie nog te redden. Maar Connie, darling, we vrezen dat J.Lo er andersom niet zo over denkt.

Vuile was

Het blad Party vindt het niet normaal. En ze hebben wel een beetje gelijk. Patty Brard's programma 'Patty's Posse' heft enorme gevolgen gehad voor haar privéleven. Haar relatie met echtgenoot René is op de klippen gelopen en heel Nederland heeft voor de buis zitten meegenieten. Elke ruzie, met veel drank en sigaretten overspoeld, was van dichtbij te volgen. Een normaal mens zou zulke vuile was toch niet graag buiten willen hangen? Maar Patty vertelt doodleuk dat ze al aan het praten is over deel II van haar 'binnenkijk-soap'. 'Stop er mee en redt wat er te redden valt!' adviseert het blad de Luv'diva. Maar nee, Patty kiest voor het grote geld en gaat toch voor deel II. Of ze daarin jacht zal maken op een nieuwe lover sluit ze zelf uit in Privé: 'Hallo, ik heb geen draaideur in mijn huis. Het is toch geen kwestie van de ene man er uit en haal de volgende maar weer binnen?!'

'Gezeiks'

Musicalmeisje Chantal is het brave Limburgse meisje dat het liefst thuis op de bank zit. En Johnny de Mol is het feestbeest dat elke avond aan de rol wil. Het stel was een dik jaar bij elkaar, ook al was er de laatste tijd duidelijk sprake van een verwijdering. Maar nee, vooral Chantal ontkende glashard dat er een breuk aan zat te komen. Wilde ze nog even meeliften op het succes van haar vriendje? Want met schoonmamma Willeke Alberti en schoonpappa John de Mol zat ze wel helemaal op de juiste plek waar haar carriere kon worden gemaakt. Inmiddels is de relatie toch echt helemaal over en uit, en natuurlijk -zoals dat hoort- in goede harmonie. Echter: in Party wordt dat betwijfeld. Volgens bronnen was Johnny het gemekker van Chantal goed zat. In een interview deed hij de uitspraak 'Eén keer zeiken, oké. Maar het moet niet overdreven worden en wel ergens over gaan. Een vrouw kan in de put zitten om niets'. Zou hij daarmee inderdaad lachebekje Chantal bedoelen? Het is niet te hopen voor het arme kind. Daar gaat haar reputatie van leuke, vlotte, gezellige meid!

Sorry…eh sorrie Beau

Oh sorry hoor, Beau van Erven Dorens. Ook wij hebben het fout geschreven. In Story wil de presentator van Boulevard even rechtzetten dat de naam van zijn zoontje verkeerd is gespeld in de media. Die schreven namelijk allemaal dat zijn vrouw Selly is bevallen van een manneke met de naam Bobby. Maar dat is he-le-maal verkeerd. Het is geen Bobby maar Bobbie. 'Bobbie heet Bobbie want het is een gewoon Nederlands jongetje,' moet Beau van het hart. Knoop het in je oren, deze vreselijk belangrijke mededeling van de presentator. En namens ons: Sorry Beau. Of moeten we nu ook 'Sorrie' schrijven?

Pappa Pauw

'Jeroen Pauw wordt vader' kopten vorige week de bladen. En ook deze week borduren ze lekker voort op het thema. Maar in Story ontkent Jeroen in hoogsteigen persoon de geruchten. 'Waar komt die onzin vandaan?' vraagt hij zich af. "Wat is er nou zo leuk aan om kinderen te hebben. Jonge vaders stralen zelden van geluk. Zo'n leven ambieer ik niet." vertelde Jeroen in een interview. Story publiceert bij het artikel foto's van Jeroen en geliefde Daphne Bunskoek. Ze maken een parachutesprong op Texel. En dat is volgens het blad het bewijs dat het gerucht inderdaad onjuist is. Want welke aanstaande moeder zou zoiets gevaarlijks doen? Toch wachten wij nog even af met het wel of niet geloven van het gerucht. Jeroen loog immers al eerder dat het gedrukt stond. Hij beweerde toen helemaal geen relatie met Daphne te hebben, terwijl het stel door fotografen werd betrapt tijdens een innig samenzijn.