Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Maxima grommend Alex' exen begroette, er hommeles is bij de Hazesjes, Kelly nieuw kadetten koopt, voetbalvrouwen de overwinning vrezen en zelfs Leco een ontevreden klantje heeft. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Prins Maurits en Marilène waren 10 jaar getrouwd. Dat moest worden gevierd. Tout de adel en Bekend Nederland werd uitgenodigd. Dus ook Maxima en Alexander. Maxima had wel zin in een feestje, maar het
verging haar gauw. In de Amsterdamse Supperclub liep ze de ene ex van Alexander na de andere tegen het lijf.

Zelfs Emilie Bremers, haar voorgangster, liep er rond. Volgens Story hield Maxi zich groot, maar inwendig was ze woest. Met opgeheven hoofd en hoffelijke houding worstelde ze zich door de avond heen. We zijn benieuwd wat er zich afspeelde in de auto terug naar huis. Katte de prinses al haar voorgangsters af? Of is ze zeker genoeg van haar relatie om ha(r)telijk om het voorval te lachen?

Razende Rachel

Waar zanger André Hazes was, was ook zijn Rachel. En waar zij was, waren ook haar ouders, Friedel en Jan. Je kent ze vast wel: moeders met een enorme bril en vader met een grijze snor. Het was altijd dikke mik in de familie.

Maar volgens Party is er een conflict ontstaan. Rachel had haar eigen Jeep aan haar ouders geschonken, omdat zij in een oud karretje reden. Fijn, zo'n gulle dochter, zou je denken. Maar binnen 2 weken verkocht pa de auto en stak de centen in z'n zak. Rachel is woedend om deze ondankbare actie en zou hebben gebroken met haar ouders. Jan en Friedel waren dan ook niet aanwezig bij het André Hazes herdenkingsconcert in de ArenA. 'Omdat ze op vakantie zijn in Spanje' luidde de uitleg, maar Party durft dat te betwijfelen.

Kelly's kont

Big Brother's Kelly, die van man tot vrouw werd geopereerd, bestaat nog. Ze verdient tegenwoordig haar brood als 'webcamgirl', waarbij ze bloot voor de computer zit. Af en toe duikt ze op in de bladen als ze weer iets geks heeft. Zo ook nu.

Party weet ons te melden dat Kelly een nieuwe kont heeft. Ze was niet tevreden met haar herenbillen en heeft zich laten inspuiten met siliconen. Nu zijn ze mooi rond en vrouwelijk gemaakt. Kelly zelf vindt haar bibs echt 'bil-dig', grapt ze.

En demonstreert het even door voorover te buigen voor de camera. We laten het maar aan haar webcam-klanten over om te oordelen over het resultaat.

Pas op

'Pas maar op Sylvie' waarschuwt Privé Rafael's voetbalbabe. Het blad heeft een artikel over succesvolle voetballers met niet-succesvolle huwelijken. Want zodra de heren aan de top staan, worden hun trouwe echtgenotes ingewisseld voor een nieuw exemplaar.

Het overkwam de echtgenotes van Frank Rijkaard, Ruud Gullit en Willem van Hanegem. 'Alledrie de vrouwen hadden zichzelf al op jonge leeftijd weggecijferd voor hun voetballende man, maar werden gedumpt toen de grote successen eenmaal daar waren' dreigt het blad.

Ze plaatsen er foto's bij van blije voetbalstellen als Rafael en Sylvie van der Vaart, Gertrude en Dirk Kuyt en Arjen en Bernadien Robben. Deze dames zouden de overwinning moeten vrezen, want na een gewonnen wedstrijd zetten hun heren graag de bloemetjes buiten. Bij iemand anders, volgens Privé.

Lachen met Leco

In Privé een semi-grappig stukje over mooimaker Leco van Zadelhoff. Iemand kalkte met verf 'Don't like you' op zijn muur. Het blad vraagt zich af of een ontevreden klant met een spuitbus Leco's huis te lijf is gegaan.

'Dat zien we Caroline Tensen niet zo gauw doen als haar spoeling een keer te donker uitvalt' grapt het blad. 'En Estelle Gullit eigenlijk ook niet; die zou het spuitmondje waarschijnlijk per ongeluk op zichzelf richten' geinen ze verder.

De visagist krijgt de tip om de verf met nagellakremover te lijf te gaan; 'Dat moet Leco toch bij liters op voorraad hebben'. Wat een meligheid op de redactie, het was zeker vrijdagavond, net na de borrel.