Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week dat Patty Brard definitief haar biezen pakt, Gordon door zijn minnaar Adriaan wordt bedrogen waar hij bij staat, pappa en mamma Maxima toch niet naar Brabant verhuizen en waarom de ex van Wim Lex een meisjesbaby lijkt te krijgen. En: tv-womanizer Jeroen Pauw is getemd. Hij wordt zelfs vader! Lees mee in de roddel bladen van deze week.

Patty peert 'm

Patty kapt ermee. Met alles, lijkt het wel. In haar real life soap serie konden we elke keer meegenieten van de steeds slechter wordende relatie tussen haar en haar man René. Het huwelijk schijnt inmiddels echt helemaal over en voorbij te zijn. Dochter Priscilla gaat naar een school in het buitenland en Patty blijft helemaal alleen achter. En dus heeft ze een rigoureuze beslissing genomen: ze gaat Nederland verlaten. In Story zien we een foto van een riant Amsterdams hoekappartement waarvan alle ramen zijn volgehangen met bordjes Te Koop. Patty verkoopt de tent! Het blad weet te melden dat Patty maar liefst 900.000 Euro voor haar huis wil hebben. Voor dat bedrag wil ze een nieuw huis kopen op het als feesteiland te boek staande eiland Ibiza. Daar is het het hele jaar door een dolle boel. Zou ze inmiddels -ze is 48- niet eens haar buik vol hebben van kroegen, disco's en hossende mensen? Of gaat ze haar menopauze uitbundig vieren en hoopt ze weer een jonge lover aan de haak te slaan?

Gordon bedrogen

Aan, uit, aan, uit, aan, uit. De relatie van Gordon met de veel jongere golfleraar Adriaan leek wel een stoplicht. Maar nu lijkt het echt definitief voorbij tussen de krullebollen. Maar wat gebeurt er? Terwijl Gordon thuis nog zit na te jammeren over het verlies van zijn jonge minnaar, vrijt die er al weer lustig op los. Met…een vrouw! Een 'bron' van Story weet te vertellen dat Adriaan al een week na de breuk met Gordon hand in hand is gesignaleerd met ene Kim. Het blad achterhaalde Kim's telefoonnummer en wat gebeurde er? Adriaan zelf nam haar mobiele telefoon op! Nou, dat gerucht klopt dus. Tuurlijk is Story er op een holletje mee naar Gordon gegaan. Die heeft een blindedarmontsteking en ligt kermend van ellende in bed. Hij wil niets zeggen over Adriaan, want 'Als ik telkens maar weer over hem moet praten, kan ik deze periode niet afsluiten' kreunt hij. Leuk van Story is dat ze nog even ons geheugen opfrissen. Ook Paul de Leeuw en Gerard Joling zagen hun exen kiezen voor de liefde van een vrouw. Paul's vriend Chander verloor zijn hart aan een jonge vrouw en Wino stichtte een gezinnetje met Sylvana Borsato. Inderdaad: de zus van Marco. In Party geeft Gordon Adriaan nog even een valse veeg uit de pan: 'Hij hield niet van mij, maar van het luxe leventje dat ik hem bood. Ik heb alle dure sieraden bij hem opgehaald die ik hem ooit heb gegeven."

Ze komen wel, niet, wel, niet

Al weken speculeren de bladen er over: de ouders van Maxima komen naar Nederland. Ze zouden een huis in een Brabants plaatsje hebben gekocht, een mooie oude boerderij. Overal foto's en inderdaad: een prachtig pand met een rieten dak. Maar wat moeten die mensen nou in Brabant, vroegen wij ons af? Willen ze -als ze een huis kopen- niet veel dichter bij dochter Maxi en haar prins zitten? En inderdaad: het blijkt een gerucht. Party nam de moeite een belletje te plegen met de huidige bewoners van het huis in Esch en die ontkennen in alle toonaarden. Het huis is nog niet eens officieel in de verkoop. Dus de lokale boer kan zijn spandoek weer opbergen. Daarop hing te lezen: 'Misschien komt Zorreguieta. Ach, we zijn toch al besmet'. Je kunt in elk geval niet zeggen dat de lokale bevolking niet meeleeft met het wel en wee van ons Koningshuis. Misschien leuk om in Esch volgend jaar Koninginnedag te vieren, met zo'n betrokken bevolking?

De ex van Lex

'Zij wel en Maxima nog niet', is de tendens in de bladen als ze over de zwangere Emily schrijven. De ex-vriendin van Willem Alexander is hoogzwanger van haar baron -een vriend van Alexander- en kan elk moment bevallen. Hun Haagse woning is helemaal klaar om het kind te ontvangen, zelfs de gordijntjes in de kinderkamer zijn al opgehangen. Weekend drukt er een fotootje van af: een wit katoentje met vrolijke bloemprint. 'Ha! Wat zien we daar?' moeten ze op de redactie gedacht hebben. 'Eén van de bloemen heeft een roze blaadje!' En ja, dan is de conclusie niet zo heel moeilijk meer. Dus kop je met vette rode letters: 'Dochter voor Emily!' En wij, als lezers, trappen er met open ogen in. Want bij het zien van de titel dachten we inderdaad onmiddellijk dat de ex van Lex was bevallen van een meisje. Nog een paar weekjes geduld, dan weten we of het een baronnetje of baronesje wordt.

Pappa Pauw

Hij had een relatie met mede-nieuwslezeres Loretta Schrijver. En heel lang met presentatrice en zangeres Manuela Kemp. Die raakte zelfs zwanger van 'womanizer' Jeroen Pauw, maar kreeg al snel een miskraam. En met het kind verloor blonde Manuela ook Jeroen. Hij maakte er nooit een geheim van niet aan één vrouw trouw te kunnen zijn en ook nu was dat weer het geval. De 42-jarige krullebol werd verliefd op een collega. Dat bleek Daphne Bunskoek te zijn, de 29-jarige brunette die het programma 'Goedemorgen Nederland' presenteert. 'Een liefdesrelatie, nee, helaas' probeerde Jeroen het gerucht nog te ontzenuwen, maar toen het stel betrapt werd op zijn woonboot moesten ze wel voor hun relatie uitkomen. En nu komt Privé met de roddel dat Daphne zwanger is en eind dit jaar een kind verwacht. Jeroen lijkt zijn wilde haren kwijt te zijn en zich erg op het vaderschap te verheugen. Nu maar hopen dat hij naast 'pappa Pauw' ook 'pappa Trouw' zal worden en Daphne niet verlaat voor weer een andere vriendin.