AMSTERDAM - Naast Jennie Garth zal naar alle waarschijnlijkheid ook Tori Spelling te zien zijn in de spin-off van Beverly Hills 90210. In het Amerikaanse tijdschrift People zegt de blondine met zender CW in onderhandeling te zijn.

Onlangs werd bekend dat Garth het personage van Kelly Taylor weer oppakt.

De 34-jarige Spelling speelde Donna Martin in de serie, die tussen 1990 en 2000 op de buis was. Haar vader Aaron Spelling, die twee jaar geleden overleed, produceerde de populaire tienerserie.

"Het is altijd de droom en de bedoeling van mijn vader geweest om voor zijn dood een nieuwe 90210 te maken", legt Spelling. "Dus ik weet dat hij trots is en hij zou nog trotser zijn als ik er deel van zou uitmaken."

Onduidelijk

Of ook de rest van de originele cast, die bestond uit onder anderen Shannen Doherty, Jason Priestley en Luke Perry, terugkeert, is nog onduidelijk.

Spelling is momenteel bezig met de opnamen van de realityserie 'Tori & Dean: home sweet Hollywood', die in de Verenigde Staten vanaf half juni wordt uitgezonden. Eerder maakte ze met haar man de serie 'Tori & Dean: inn love'.