AMSTERDAM - LaToya Jackson lijkt haar broer Michael achterna te gaan als het gaat om plastische chirurgie. Tijdens een promotiebijeenkomst in het Duitse München bleek dat de zangeres haar lichaam en gezicht overduidelijk had verbouwd.

"Het lijkt erop dat de rampzalige gewoonte om jezelf te verbouwen in de familie zit", zo schrijft The Daily Mail vrijdag. Volgens de Britse tabloid is het overduidelijk dat de 51-jarige in de voetsporen van haar jongere broer is getreden.

Zo heeft LaToya haar neus flink laten aanpassen en haar gezicht laten straktrekken. Volgens de geruchten heeft de zangeres ook haar borsten laten vergroten.

Kritiek

LaToya, die tijdens de bijeenkomst, een naveltruitje droeg met flink decolleté, had ooit forse kritiek op haar broers obsessie met plastische chirurgie. Zij weet het aan het feit dat hun vader zich gewelddadig gedroeg.

Michael zou vaak onder het mes zijn gegaan zodat hij niet meer op zijn vader zou lijken, zei ze toen.

Kindermisbruik

LaToya heeft altijd een tumultueuze relatie gehad met haar broer. Toen Michael werd beschuldigd van kindermisbruik in 1993 gaf ze publiekelijk aan dat die aantijgingen klopten.

'LaToya Jackson grondig verbouwd'