AMSTERDAM - Paris Hilton hoort haar biologische klok tikken. De steenrijke hotelerfgename wil graag een baby nu haar vriendin Nicole Richie en haar vriend Joel Madden ouders zijn geworden van een dochtertje, Harlow.

"Als ik Harlow zie, wil ik ook een kind", bekent Hilton aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik heb altijd kinderen gewild."

De 26-jarige Hilton is vier maanden samen met Good Charlotte-rocker Benji Madden. Ze weet zeker dat de tweelingbroer van Joel een fantastische vader zal zijn.

"Hij is gek op kinderen." Hilton verscheen deze week op een feestje met een fonkelnieuwe diamanten ring om haar vinger. "Het is geen verlovingsring, maar gewoon een cadeautje", vertelt de blondine. "Benji is zó lief."

Romantisch

Het kersverse stel wil absoluut trouwen, maar heeft nog geen concrete plannen. "We willen voor eeuwig samen blijven", zwijmelt Hilton. "Ik weet nog niet waar en wanneer we ooit gaan trouwen, maar het moet in ieder geval heel romantisch zijn. Ik zou nooit in Las Vegas trouwen."

Thuis

Vooralsnog zijn de tortelduifjes gelukkig zolang ze maar samen kunnen zijn. "Ik wilde toen ik jong was alleen maar uitgaan, maar nu ik zo'n fantastische relatie heb is het veel fijner om thuis te blijven", vertelt de nieuwbakken huismus.

"We houden niet echt van uitgaan. We doen spelletjes en ik maak graag lekkere lasagne."

Paris Hilton wil baby