AMSTERDAM - Heidi Klum en Seal mogen dan al drie jaar getrouwd zijn, het Duitse topmodel spreekt nu pas voor het eerst over haar bijzondere huwelijksaanzoek.

In het juninummer van het Amerikaanse tijdschrift Marie Claire vertelt Klum dat Seal haar ten huwelijk vroeg tijdens hun vakantie in de Canadese Rockies in 2004.

"Hij nam me mee in een helikopter. In de bergen had hij een iglo laten bouwen, en hij had voor alles gezorgd: een bed met dekens in de iglo en overal rozenblaadjes en kaarsen. Het was ontzettend romantisch."

Eng

Volgens Klum had de zanger zelfs voor een diner en champagne gezorgd. "En toen opeens vloog de helikopter weg. Het was ook wel een beetje eng, omdat je zo ver van de bewoonde wereld bent. Er waren ook geen bomen. Maar ik was in extase."

Het blonde model liet zich eerder al eens ontvallen in de show van Oprah Winfrey dat de goed gevulde broek van Seal haar deed smelten tijdens hun eerste date. "Dat was het eerste waar ik naar keek", zo vertelde ze openhartig.

Kinderen

Seal en Klum hebben twee kinderen, Henry (2) en Johan (1,5). Het topmodel heeft daarnaast nog een 4-jarig dochtertje uit een vorige relatie.

Heidi Klum en Seal