AMSTERDAM - Scarlet Johansson hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over haar bruidsjurk. Couturier Stella McCartney heeft tegenover het Amerikaanse tijdschrift People bekendgemaakt dat zij de trouwjurk gaat ontwerpen. "Ze weet het alleen zelf nog niet", vertelt ze.

De 36-jarige McCartney heeft al een goed idee voor het ontwerp. "Latex! Latex voor Scarlet", grapte ze. De ontwerpster gaf aan dat ze heel blij is voor Johansson, die met haar vriend Ryan Reynolds in het huwelijksbootje stapt.

Al eerder maakte McCartney de trouwjurk voor Madonna, toen ze in 2000 met regisseur Guy Ritchie trouwde.

Blijdschap

Meer beroemdheden hebben aangegeven blij te zijn voor het koppel, dat net een jaar bij elkaar is. Ontwerper Marc Jacobs liet vlak na bekendmaking van de verloving maandag weten 'heel blij' voor Johansson te zijn.

Ook regisseur Sofia Coppola, die met de 23-jarige schone samenwerkte voor de film 'Lost in translation', wenst het stel het allerbeste toe.

Reynolds

Reynolds is eerder verloofd geweest met zangeres Alanis Morissette. De 31-jarige acteur, die onder meer in 'The nines' en 'The Amityville horror' speelde, verbrak de verloving begin vorig jaar.

Johansson

Johansson heeft al meerdere mannen op haar naam staan. Onder anderen Justin Timberlake, Josh Hartnett en Jared Leto mochten met haar ontbijten.

Wanneer zij en Reynolds de huwelijkstaart aansnijden, is nog niet bekend.