AMSTERDAM - Gordon heeft tijdens zijn vakantie in Miami een nieuwe liefde aan de haak geslagen. "Ik wil er niet te veel over zeggen, maar hij komt binnenkort hier naar toe", zo verklapt de zanger.

De 39-jarige presentator is in zijn nopjes met zijn laatste verovering, over wie hij verder geen details geeft. Hij zegt nu op zijn 'gelukkigst' te zijn met de nieuwe liefde in zijn leven.

"Ik haal ze ook overal vandaan", grapt Gordon, die tijdens opnamen van Gillend naar Huis in Spanje zijn vorige liefde Jose ontmoette. De relatie met de zestien jaar jongere Spanjaard liep begin maart op de klippen.

Gelukkig

Eerder zei de presentator al dat hij niet op zoek actief op zoek was naar een nieuwe prins op het witte paard. "Het overkomt je op een onverwacht moment. Meestal op een tijdstip waarop je gelukkig bent met jezelf", schreef hij onlangs in zijn column in weekblad Privé.

Desondanks liet hij weten liever vandaag dan morgen een nieuwe geliefde te hebben. "Ik vind er gewoon geen bal aan zonder een klankbord naast me, of iemand die daadwerkelijk in mij is geïnteresseerd."