Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest recente roddelbladen. Met daarin deze week: Een subtiele sneer over Martijn' Krabbé's omvang, twee nieuwe showbizzbaby's, bye bye Hermien en de nuttige levenslessen van Angela Kluivert. Lees mee in de bladen van deze week.

Martijn 'Dikkie dik' Krabbé

Soms zijn de valse opmerkingen van de bladen heel subtiel. Als je er niet op bent gericht, lees je er zó overheen. Zoals bij deze zou kunnen gebeuren. Story opent met een fotoreportage van de familie Krabbé op het vliegveld. Moeder Herma wordt 60 en fuift het hele gezin op een tripje naar Parijs. Vader Jeroen rekent alle tickets af aan de balie en zowaar: hij lacht er bij. Zeker Easy Jet of Basiq Air geboekt? Wat opvalt is dat zoon Martijn EN zijn ex Amanda samen zijn. Ze hebben samen een zoontje dat de vreselijke naam 'Bickel' draagt. Een uitspatting van Amanda, die toen net van Martijn weg was en het met een andere vent deed. In elk geval gaat ze nog wel mee op de Krabbé-trip, dus Story rept meteen van een verzoening. De subtiele opmerking is deze: 'Eén ding hebben ze (Martijn en Amanda) in elk geval gemeen: hun liefde voor zoonlief die, overigens net als zijn vader, groeit als kool!'. En inderdaad: bij de tv-presentator gaat elk pondje door 't mondje. Hij heeft een dikke kop gekregen en zijn spijkerbroek spant om zijn massieve benen. Zit hij 's avonds in zijn caravan van het tv-programma 'In Holland staat een huis/ ligt een tuin' zijn eenzaamheid vet weg te snacken?

Showbizzbaby's

Billy en Bobby heten ze, de twee meest recente showbizz-baby's. Een tweeling, maken we op uit de bij elkaar passende namen? Nee, het gaat om de baby's van tv-presentator Beau van Erven Dorens en soapie en ex-playmate Tanja Jess. Beau heeft al een tweeling, Bram en Tijn, en heeft nu een derde zoon gekregen. Dat is Bobby. De tweede spruit is van Tanja Jess en haar musical-vriend Charly Luske. Hun eerste zoon hebben ze Billy genoemd. Mamma Tanja is 35 en 'piepjonge pappa'(Story) is pas 24 jaar oud. Maar blij zijn ze allemaal met hun Billy's en Bobby's.

Bye bye Hermien

Hermien van Gert en Hermien is niet meer. De zangeres is overleden. Ze leed al een tijd aan een nier-ziekte en waarschijnlijk is deze haar fataal geworden. Alle bladen bewijzen haar de laatste eer met een royaal artikel. Natuurlijk wordt daarin teruggeblikt op haar carriere met Gert. Dat levert geweldige foto's op uit de jaren '80. Gert in cowboyhemd met bakkenbaarden, Hermien op haar achthoekige salontafel met plavuizen, één van de dochters (die ooit naakt poseerden) in een enorme roze bruidsjurk…Een mooi tijdsbeeld. Het gebeuren is met heel wat drama omgeven, want Hermien is voor de ogen van één van de dochters overleden. Ze stortte wankelend door een glazen tochtdeur, raakte in een coma en kwam er niet meer uit. Je zou het maar meemaken, drama natuurlijk! 'De Horror-dood van Hermien' noemt de Weekend het dan ook. Ex-man Gert hoorde het nieuws pas ná het overlijden van Hermien en was niet welkom op de begrafenis. Zo gebrouilleerd bleek het stel, dat vroeger hits scoorde als 'De duifjes op de dam'.

Angela Kluivert, bedankt!

Tijdenlang verdween ze uit de belangstelling, maar nu is Angela Kluivert ineens weer helemaal 'hot'. Niet in de laatste plaats natuurlijk omdat ze binnenkort poseert voor een mannenblad. Zeer luchtigjes gekleed, hebben we gehoord. Reden te meer om 'good old Ans' (ze moet inmiddels al bijna 25 zijn, een 'oldie' dus in voetbalvrouwenland) weer eens van stal te halen. Deze keer geeft ze jonge voetbalvrouwen -en Costa-stoot Sylvie Meis in het bijzonder- een wijze les. Sylvie heeft namelijk sinds kort een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. 'De pers kan soms hele vervelende dingen schrijven over je man. Bijvoorbeeld dat hij met andere vrouwen is gesignaleerd. En je moet er rekening mee houden dat je man vaak van huis is. Zonder kinderen zul je je best eenzaam voelen' weet Ans uit ervaring. Maar waarschijnlijk spoelt Sylvie de pil voorlopig nog even niet door de wc. De TV Babe zit nu lekker in Spanje voor opnames van Costa. Heerlijk zo'n leventje, waarom zou ze nu -op het toppunt van haar roem- aan schreeuwende baby's met poepluiers willen denken? Dus waarschijnlijk denkt ze : 'Ans, bedankt voor de tips, maar nu even niet'. In Privé weten ze trouwens nog te melden dat Idols Jim bijzonder gecharmeerd is van de 10 jaar oudere Sylvie. 'Tjee, wat een lekker ding is dat' zou hij gezegd hebben. En dat kunnen we alleen maar beamen.