AMSTERDAM - Amy Winehouse is woedend de studio in Oxford uitgerend nadat producer Mark Ronson haar de nieuwe titeltrack voor de nieuwe James Bond-film liet horen.

Het succesvolle duo werkte de afgelopen weken aan de single voor de film 'Quantum Of Solace', maar de diva was niet tevreden met het eindresultaat.

Volgens Ronson is Winehouse 'niet klaar om weer muziek op te nemen'. Dat vertelde hij vrijdag aan de tv-zender Sky News.

Twijfels

Het tweetal, dat verantwoordelijk was voor de hit 'Valerie', heeft sinds de aanvaring geen woord meer met elkaar gewisseld. Ronson betwijfelt of het nummer überhaupt nog ooit uitkomt. "Ik denk het niet, tenzij een wonder plaatsvindt en iemand de tekst inzingt, maar waarschijnlijk niet", zei de 32-jarige producer.

Furieus

Zijn uitspraken op televisie maakten Winehouse helemaal furieus. "Amy was niet blij met het eindproduct en liet dat merken. Ze is juist klaar om zich op het project te storten na haar turbulente periode. Het is juist een uitvlucht voor haar om zich te richten op muziek", aldus een woordvoerder van Winehouse.

Ronson was ook verantwoordelijk voor het megasucces van het album 'Back to black' en is druk bezig aan de opvolger. Hij geeft toe niet zeker te zijn of het album er gaat komen. "We hebben wel iets geprobeerd, maar Amy is er gewoon nog niet klaar voor."

Winehouse

Het zit Winehouse de laatste tijd niet mee. De verslaafde zangeres moest zich vorige week melden bij het politiebureau, omdat ze zich had misdragen in een bar. Twee mensen raakten gewond en deden aangifte. De 24-jarige Winehouse kwam er met een berisping vanaf.