Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat de Borsato's gescheiden slapen, Chris Zegers een 'moetje' krijgt, het Gouden kooi-huwelijk nep is, we Maxima's verboden bril zien en dat Linda's ex voor 'kingsize' kiest. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Je bent een BN'Ner en woont in Amsterdam. Als je dan in het openbaar luidkeels in je mobieltje schreeuwt, liggen je geheimen zó op straat. Chris Zegers, presentator en 'ex' van Wendy van Dijk werd afgeluisterd tijdens een gesprek. 'Het is toch go***me ook míjn kind?' brulde hij in zijn telefoon.

Even later sprak hij Wendy op een terras. Ze slaat ontstelt een hand voor haar gezicht, haar mond valt letterlijk open. Wat is hier aan de hand, wil Privé weten. Wordt Chris Zegers inderdaad vader? En wie is dan de moeder? Wil de vriendin het kind laten weghalen en is Chris het hier niet mee eens? Vragen, vragen, vragen. Helaas wil Chris in Privé geen commentaar geven. Maar een spannend gerucht is het in elk geval wél.

Gescheiden

Er gaan geruchten dat het niet goed gaat met het huwelijk van de Borsato's. Marco zit een maand in Afrika voor filmopnames en Leontine staat er alleen voor. Story gooit nog wat olie op dit relatiecrisis-vuurtje en kopt: 'Marco en Leontine slapen apart!'. In dat geval moet het wel héél slecht gaan tussen die twee, suggereert het blad.

Wat blijkt? In hun Gooise villa hebben de Borsato's vast een heel groot bed staan. Maar als daar behalve Marco en Leontine óók nog de drie kids in liggen, wordt het blijkbaar wat krap. Volgens Leontine verkast dan ook één van beide ouders naar een kinderkamer. 'Veilig van trappelende voeten en vooral: alleen' meldt ze. Inderdaad, niet bepaald romantisch.

Nephuwelijk

Zelf zijn we geen fan van 'de Gouden Kooi'. Maar als je de roddelbladen leest, word je toch en passant op de hoogte gehouden. Deze week in Party een uitgebreide reportage van het huwelijk tussen twee gouden kooi bewoners. Huub en Claire werden in de tuin van de tv-villa in de echt verbonden. Het was een mooi feest, compleet met jurk en sluier, ringen en taart.

Maar Party ontdekte iets vreemds. Er was helemaal geen officiële ambtenaar van de burgerlijke stand. Ook de trouwakte klopt niet. Die had meer weg van een voddig stencil dan van een aktepapier met watermerk. Kortom: we worden voor het lapje gehouden. Het hele huwelijk is nep. Leuk voor de kijkcijfers en goed voor de finale. Daarin kunnen de bewoners één miljoen euro winnen. Daar hijsen wij ons ook wel voor in een trouwjurk!

Verboden brilletje

Waarom die ophef over Maxima's bril? In Argentinië werd onze prinses gefotografeerd met een brilletje op haar neus. Van de RVD mocht deze foto vooral niet worden gepubliceerd. Het zou gaan om een privé-moment van Maxima, en dat hoort niet in de bladen. Maxima zwaait vrolijk naar de fotograaf en lijkt zelf geen last te hebben van de aandacht. Juist door deze aandacht wilde iedereen de bril zien.

Weekend gooit dan ook de kont tegen de krib en plaatst de foto tóch op de cover. Het roddelblad schrijft zelfs een soort enquête uit: 'Wat vindt u?' willen ze van hun lezers weten. 'We hopen dat u massaal reageert' bedelt het blad. We zijn benieuwd naar de uitkomst, maar kunnen die ook wel raden. Natuurlijk vindt heel Nederland dat we Maxima met bril mogen bekijken. Daar ben je nou eenmaal prinses voor.

Sander kiest koninklijk

De ex van Linda de Mol is terug bij zijn liefje. Nee, niet bij Linda. Die knuffelt stevig door met haar jonge muzikant. Sander had ten tijde van de breuk met Linda een affaire met ene Heleen. Gesuggereerd werd dat zij de oorzaak van de scheiding zou zijn. Maar Linda bleek er óók een minnaar op na te houden, dus wie de 'schuldige' is van hun breuk, is niet duidelijk.

Wel duidelijk is dat Sander zijn Heleen opnieuw heeft ontdekt. Sterker nog: de twee werden al shoppend gespot op een meubelboulevard. En -hoe pikant- de twee kochten daar een heel groot bed! 'Kingsize' volgens Weekend, die de twee torteltjes fotografeerde, en met een heleboel kussens en dekens. Dat wordt een feestje in het nieuwe huis van Sander…..! Zou hij het betalen met de alimentatie die hij van rijke Linda krijgt?