AMSTERDAM - Sylvie van der Vaart neemt mogelijk plaats in de jury van de Duitse versie van Holland's Got Talent. Dieter Bohlen wil de Nederlandse voetbalvrouw naast hem in de jury van de RTL-show Das Supertalent. Dat vertelt de juryvoorzitter vrijdag in het Duitse boulevardblad Bild.

De 54-jarige Bohlen, die bekend werd als lid van het popduo Modern Talking, is lyrisch over de jonge moeder. "Sylvie van der Vaart zou perfect zijn voor de jury: ze is stijlvol, ze ziet er fantastisch uit en kan vast goed omgaan met de jonge kandidaten", vertelt hij.

De 30-jarige Sylvie voelt zich vereerd. "Ik vind het een mooi compliment dat Dieter Bohlen me in de jury wil hebben", reageert ze. "Ik vind zulke talentenjachten heel leuk. Ik kijk er zelf altijd naar. Bovendien heb ik in Nederland ook al voor de televisie gewerkt."

Populair

Sylvie van der Vaart en haar man Rafael verhuisden drie jaar geleden naar Hamburg, waar de voormalige Ajacied voor HSV aan de slag ging. De spelersvrouw was al snel mateloos populair bij de oosterburen.

Zo volgt de roddelpers het stel op de voet en sierde Sylvie de cover van de catalogus van postorderbedrijf Otto.